Τοπικά

Kατηγορείται ότι δημοσίευσε γυμνά σημεία της εν διαστάσει συζύγου του σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου

Μια ιστοσελίδα, γνωστή για τις αγγελίες της ερωτικού περιεχομένου, κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε ένας 22χρονος Βολιώτης, προκειμένου να μεταδώσει και να διαδώσει στο κοινό προσωπικά δεδομένα της εν διαστάσει συζύγου του…
Η υπόθεση έφθασε στην δικαιοσύνη και χθες επρόκειτο ο 22χρονος να καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενος για μετάδοση, ανακοίνωση και διάδοση στο κοινό δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η υπόθεση χρονολογείται από την 1η Ιουλίου του 2018, με τον 22χρονο Βολιώτη να κατηγορείται ότι ανακοίνωσε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σε αόριστο αριθμό προσώπων, μέσω ιστοσελίδας ερωτικών γνωριμιών, της εν διαστάσει συζύγου του και συγκεκριμένα κατηγορείται ότι δημιούργησε προφίλ με ψευδώνυμο, αναρτώντας ταυτόχρονα φωτογραφίες, που απεικόνιζαν γυμνά μέρη του σώματος της 22χρονης, έχοντας ανοίξει παράλληλα διαδικτυακό διάλογο ερωτικού περιεχομένου με άγνωστους σ’ εκείνη άνδρες, χρήστες της ιστοσελίδας και του διαδικτύου. Με την ενέργειά του αυτή κατηγορείται ότι κατέστησε προσωπικά στοιχεία της 22χρονης προσιτά σε αόριστο αριθμό χρηστών.
Η δίκη αναβλήθηκε χθες στο Τριμελές, λόγω ωραρίου γραμματέως, για τις 11 Μαΐου 2020. Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου συνηγόρου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το