Πολιτισμός

Κάτι μοναδικό στη φιλανθρωπική εκδήλωση Πενθεσίλεια

Ο Γιώργος Λιμναίος βρίσκεται στον χώρο της μόδας πολλά χρόνια. Ήδη το νέο εγχείρημα στη Λάρισα ετοιμάζεται με ένα showroom που θα λειτουργήσει σε λίγες μέρες στο κέντρο της πόλης. Ο χώρος θα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας και οικονομικής κατάστασης. Ο ίδιος μιλά σήμερα στη «Θ» για τα μελλοντικά του σχέδια, αλλά και για τη συνεργασία του με την Πενθεσίλεια και τη διοργάνωση που ετοιμάζεται στις 3 Φεβρουαρίου.

Είστε πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας. Θα θέλαμε να μας πείτε τι έχετε δημιουργήσει και ποιο είναι το ιδιαίτερο προφίλ σας;
Πράγματι είμαι πολλά χρόνια στον χώρο. Μετά από σπουδές στην Ελλάδα και την Ιταλία, στα 23 χρόνια μου άνοιξα το πρώτο μου ατελιέ και παρουσίαζα ολοκληρωμένες συλλογές δυο φορές τον χρόνο σε επιδείξεις μόδας. Παράλληλα εργάσθηκα σε μεγάλες εταιρείες ενδυμάτων ως υπεύθυνος σχεδίου και παραγωγής.

Μάθαμε για το νέο σας εγχείρημα στη Λάρισα και σε μια εποχή οικονομικής κρίσης. Θα θέλαμε να μας μιλήσετε γι’ αυτό.
Η κρίση υπάρχει και θα υπάρχει για αρκετό καιρό ακόμη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τολμάμε να ρισκάρουμε και να εξελισσόμαστε. Πιστεύω ότι αν κάποιος αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει και το κάνει σωστά, με νέες ιδέες και νέες προτάσεις, δεν έχει να φοβηθεί την κρίση. Έτσι κι εγώ με τη συνεργάτιδά μου, την Εύη Ευσταθίου, ετοιμάζουμε ένα showroom που θα λειτουργήσει σε λίγες μέρες στο κέντρο της Λάρισας, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 12.

Τι νέο πιστεύετε ότι μπορεί να φέρει αυτό; Τι θα περιλαμβάνει και σε ποιους θα απευθύνεται;
Είναι ένας σύγχρονος μίνιμαλ χώρος στα πρότυπα των τάσεων του εξωτερικού, που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας και οικονομικής κατάστασης. Στον χώρο αυτόν θα υπάρχουν δύο συλλογές μου. Η Prive ρούχα για ιδιαίτερες περιστάσεις, αποκλειστικά φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά. Η συλλογή Agora ρούχα, απογευματινά, σε πολύ προσιτές τιμές. Ακόμη θα υπάρχει και το τμήμα παραγγελιών που κάθε γυναίκα θα μπορεί να έρχεται να συζητάμε τι θέλει και να σχεδιάζω αποκλειστικά για την ίδια και τις ανάγκες της. Επίσης θα υπάρχει και το τμήμα των νυφικών που θα γίνονται κατόπιν παραγγελίας σε αποκλειστικά και μοναδικά σχέδια. Και τέλος θα υπάρχουν και χειροποίητα ιδιαίτερα κοσμήματα με την τεχνική Art resin που θα δημιουργεί η Εύη Ευσταθίου.

Πέρα από αυτό υπάρχουν κάποια σχέδια για το μέλλον;
Ναι η λειτουργία ενός e-shop που θα αρχίσει από την άνοιξη και η δημιουργία μιας σπορ συλλογής που θα απευθύνεται σε όλο τον κόσμο και εκτός Ελλάδος. Επίσης, από τον ερχόμενο χειμώνα η συλλογή Prive θα πωλείται σε ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της Φρανκφούρτης και συζητάμε με δύο ακόμη μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.

Πώς προέκυψε η συνεργασία σας στον Βόλο με τη φιλανθρωπική δράση Πενθεσίλεια;
Η Πενθεσίλεια προέκυψε τυχαία και είναι χαρά και τιμή μου που επιλέχθηκα να συνεργαστώ με ανθρώπους, που μοναδικός σκοπός τους είναι η βοήθεια του κοινωνικού συνόλου. Στηρίζω ενδυματολογικά όλες τις εκδηλώσεις της και συγκεκριμένα, μετά την πολύ επιτυχημένη επίδειξη μόδας το καλοκαίρι, ετοιμάζομαι για κάτι εξίσου μοναδικό που διοργανώνουν στις 3 Φεβρουαρίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το