Τοπικά

Καθημερινά κοντά σας στις 09:45 η διαδικτυακή εκπομπή «Θεσσαλία Παντού» με πλούσια ειδησεογραφική ύλη

Καθημερινά από τις 9.45 κάθε πρωί κοντά σας μέσα από την ιστοσελίδα www.e-thessalia.gr η διαδικτυακή εκπομπή «Θεσσαλία Παντού».
Με αναλύσεις, συνεντεύξεις, ειδήσεις, ανταποκρίσεις και προσκεκλημένους στο στούντιο καλύπτεται όλη η τοπική και πανελλαδική επικαιρότητα. Με αξιόπιστο και αντικειμενικό τρόπο, παρουσιάζονται όλες οι φωνές και απόψεις για τα τρέχοντα θέματα.
Η εκπομπή «Θεσσαλία Παντού» έχοντας συμπληρώσει ήδη τον πρώτο μήνα προβολής της έχει αγκαλιαστεί από το κοινό το οποίο αναζητεί την άμεση, τεκμηριωμένη και αντικειμενική ενημέρωση για την τοπική και ευρύτερη επικαιρότητα.
Θέματα από την κοινωνία, την οικονομία, την πολιτική, την υγεία, την εκπαίδευση, αλλά και τον αθλητισμό αναλύονται καθημερινά μέσα από την ομάδα δημοσιογράφων της εφημερίδας «Θεσσαλία» και της ηλεκτρονικής έκδοσης
www.e-thessalia.gr.
Η διαδικτυακή πλουραλιστική ενημέρωση της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» εμπλουτίζεται εκτός από την καθημερινή εκπομπή «Θεσσαλία Παντού», κάθε Παρασκευή από τις 11.15 το πρωί ξεκινά η αθλητική εκπομπή με όλες τις αναλύσεις για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου. Στην εκπομπή γίνονται αναφορές για την προετοιμασία των ομάδων με όλες τις τρέχουσες ειδήσεις.
Επίσης κάθε Παρασκευή στις 9 το βράδυ παρουσιάζεται η εκπομπή «Θεσσαλία και Επιστήμη» με τον βιολόγο κ. Μηνά Χαραλαμπίδη ο οποίος θα αναλύει ενδιαφέροντα θέματα από τον επιστημονικό χώρο έχοντας και προσκεκλημένους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το