Αθλητισμός

«Καθάρισε» ο Γαρυφαλλόπουλος – Με δικό του χατ τρικ ο Γ.Σ. Αλμυρού νίκησε 0-3 την Ποταμιά

Ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο χθεσινό «διπλό» του Γ.Σ. Αλμυρού στο Καρπενήσι. Πέτυχε χατ τρικ και βοήθησε την ομάδα του να επικρατήσει 0-3 της ουραγού Ποταμιάς. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς και «σκαρφάλωσαν» πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Ο προπονητής του Γυμναστικού Αλέξανδρος Κούρτογλου επέλεξε σύστημα 4-3-3 με την ακόλουθη ενδεκάδα: Τερματοφύλακα τον Κοντογεωργάκη (ελλείψει του τιμωρημένου Λέτσο), δεξιό οπισθοφύλακα τον Στογιαννίδη και αριστερό τον Αγγελή, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνέθεσαν οι Κυριάκος και Παπακώστας. Ανασταλτικός μέσος ήταν ο Αγιασιώτης και εσωτερικοί μέσοι οι Ζαφειρίδης και Καναβός. Εξτρέμ ήταν οι Δερμιτζάκης και Βαγενάς και σέντερ φορ ο Γαρυφαλλόπουλος.

Ο ΓΣΑ είχε τον έλεγχο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Σουτ του Αγιασιώτη στο 6’ δεν βρήκε στόχο, ενώ λίγο άουτ πέρασε το σουτ του Καναβού στο 7’. Ο ίδιος δοκίμασε ξανά το πόδι του στο 14’, αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 32’ ο Ζαφειρίδης έκανε την ατομική προσπάθεια, οι αμυνόμενοι δεν απομάκρυναν και η μπάλα στρώθηκε στον Γαρυφαλλόπουλο που με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.
Στο 50’ Ανδρούτσος απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Δερμιτζάκη, αλλά δεν αποσόβησε το 0-2 στο 58’ όταν ο Γαρυφαλλόπουλος έκλεψε τη μπάλα σε γύρισμα του Ζαραβέλη και σκόραρε σε κενή εστία. Πλασέ του Βαγενά στο 61’ σταμάτησε ο τερματοφύλακας της Ποταμιάς, που είχε την πρώτη καλή της στιγμή στο 76’ όταν ο Χρυσικός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 88’ ο Γαρυφαλλόπουλος δέχθηκε την ασίστ του Αγιασιώτη και έγραψε το 0-3. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού σουτ του Παρασκευόπουλου στο 90’ ήταν άστοχο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ηλιόπουλος «νικήθηκε» από τον Ανδρούτσο. Να σημειωθεί ότι στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αγιασιώτης, κάτι που επεδίωξε γιατί συμπλήρωνε επτά κάρτες, με την πρώτη που είχε ήδη δεχθεί. Έτσι, θα απουσιάσει σε ένα παιχνίδι και όχι δύο.

Κόκκινη: 90’ Αγιασιώτης (δεύτερη κίτρινη).
Διαιτητής: Σκούρας (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Παπαλίτσας, Καλογριανίτης (Καρδίτσας).

ΠΟΤΑΜΙΑ: Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος (30’ λ.τρ. Μπόνιας), Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Ξαγάρας, Λέρης (63’ Πλεξίδας), Κατσαρής, Γιαννακόπουλος, Γενιτσαρόπουλος (46’ λ.τρ. Μαντζιούτας), Μπουμπουρής (46’ Χρυσικός).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Στογιανίδης, Αγγελής (66’ Ηλιόπουλος), Παπακώστας, Κυριάκος, Αγιασιώτης, Καναβός, Ζαφειρίδης (61’ Λάμπος), Γαρυφαλλόπουλος, Δερμιτζάκης (77’ Καραγεωργόπουλος), Βαγενάς (90’ Νικογιάννης).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο ΣΕΗΜ στην εκδήλωση «Open Day» της ΔΥΠΑ Βόλου

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας (ΣΕΗΜ) συμμετείχε στην εκδήλωση OPEN DAY των Σχολών της…

14 Μαρτίου 2024

Πανελλαδική 24ωρη αποχή των συμβολαιογράφων

Κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, ενόψει της επικείμενης ψήφισης…

14 Μαρτίου 2024

Ο Τζήλος διαιτητής στο Αστέρας Τρίπολης-Βόλος

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Την…

14 Μαρτίου 2024

Ποια γαλλική λιχουδιά απειλεί με εξαφάνιση ένα ολόκληρο ζωικό είδος

Όσοι τα έχουν δοκιμάσει υποστηρίζουν ότι η γεύση και η υφή τους προσπαθεί να ισορροπήσει…

14 Μαρτίου 2024

Οι κορασίδες της ΕΠΣΘ σάρωσαν με 4-0 την Καρδίτσα

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η Μικτή Κορασίδων (Κ15) της ΕΠΣ Θεσσαλίας συνέτριψε με 4-0 το…

14 Μαρτίου 2024

Nεκρή η ηθοποιός Ρόμπιν Μπέρναρντ- Το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι

Η ηθοποιός Ρόμπιν Μπέρναρντ που έγινε γνωστή από τον ρόλο της στο «General Hospital», πέθανε…

14 Μαρτίου 2024