Τοπικά

Καθάρισαν φρεάτια στην Αγριά

Όπως ανακοινώθηκε από τον αντιδήμαρχο Αργύρη Κοπάνα “σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού και απόφραξης του συνόλου των φρεατίων στην Αγριά, στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Δήμου Βόλου για την προστασία της περιοχής από τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων.
Ο αντιδήμαρχος περιφερειακών ενοτήτων, Αργύρης Κοπάνας, επιθεωρώντας τις εργασίες ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: “Η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου αποτελεί πρωταρχική μας προτεραιότητα. Με εντολή του Δημάρχου, Αχιλέα Μπέου αντιμετωπίζουμε συνολικά το ζήτημα του καθαρισμού των φρεατίων στην Αγριά με μια παρέμβαση άνευ προηγουμένου. Πάνω από 500 φρεάτια και σχάρες εκκενώθηκαν και καθαρίστηκαν από σκουπίδια, μπάζα, χώματα, λάσπες, φερτές ύλες με σκοπό την ομαλή και απρόσκοπτη συγκέντρωση και απορροή των ομβρίων υδάτων. Ο προληπτικός καθαρισμός, συνέχισε ο κ. Κοπάνας, και η απόφραξη των φρεατίων θα συνεχισθεί και σε άλλες δημοτικές ενότητες, όπου θα χρειαστεί. Επίσης, πραγματοποιήσαμε αναδιάταξη φρεατίων αποχέτευσης, έτσι ώστε να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το οδόστρωμα και αντικαταστάθηκαν σπασμένα καπάκια και σχάρες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ Γιώργο Τόρη για την άμεση ανταπόκριση του στα αιτήματα των ενοτήτων, αλλά και τον πρόεδρο της Αγριάς Ηλία Ντενέζο για την άψογη συνεργασία”, τόνισε ο κ. Κοπάνας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το