Τοπικά

Κατεβαίνουν στον δρόμο οι συνταξιούχοι για το νέο ασφαλιστικό – Συλλαλητήριο στον Βόλο στις 30 Νοεμβρίου

Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχώρησε σήμερα Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας, μετά την πανθεσσαλική σύσκεψη συνταξιουχικών οργανώσεων που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο και τις κατευθύνσεις που έλαβαν από τη συντονιστική επιτροπή.

“Ένας λόγος από τους λόγους που πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση ήταν για να ενημερώσουμε τους συνταξιούχους για όλα αυτά που πληροφορούνται σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για το νέο ασφαλιστικό. Ακούν αλλά δεν ξέρουν τι τους περιμένει” δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ρούσσας, σημειώνοντας πως οι συνταξιούχοι θα συμμετέχουν στις 30 Νοεμβρίου σε συλλαλητήριο, στις 11 το πρωί, μπροστά από το δημαρχείο Βόλου.

“Αυτές τις μέρες γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τους συνεργαζόμενους αθλητικών οργανώσεων να μιλήσουν σε περισσότερους φορείς” σημείωσε ο κ. Ρούσσας. Τόνισε ότι μετά από το πόρισμα των σοφών η κυβέρνηση προχωράει στο νέο ασφαλιστικό και πρέπει να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μαζικό κίνημα για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση πριν να περάσει στη Βουλή.

“Θα είναι ταφόπλακα για την κοινωνική ασφάλιση. Θα αντισταθούμε, θα παλέψουμε για την ασφάλιση. Μετά από τόσα χρόνια εργασίας δεν θα φτάσουμε στο σημείο να παραδώσουμε στα δικά μας παιδιά μία ασφάλιση που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γνωρίζαμε”.

Σύμφωνα με τον κ. Ρούσσα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο Σύλλογος απέτρεψε τα μέλη του από το να πέσουν στην παγίδα των μεγάλων δικηγορικών γραφείων. “Έτσι θα συνεχίσουμε. Με πολιτικές αποφάσεις θα λυθούν όλα τα προβλήματα ακόμη και για την αναδρομικότητα και για τα αυτά που μας χρωστάει το κράτος. Είναι δικά μας λεφτά και τα απαιτούμε σήμερα στο ακέραιο” σημείωσε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το