Τοπικά

Κατέθεσαν ερώτηση στον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την ανάγκη άμεσης πρόσληψης 11 καθηγητών φυσικής αγωγής

Ερώτηση προς τη διοίκηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κατέθεσαν τα μέλη του ΔΣ του οργανισμού, Ελένη Παπαθανασίου, δημοτική σύμβουλος Βόλου, και Δημήτρης Μουρτζίνος, σχετικά με τους έντεκα καθηγητές φυσικής αγωγής και τη διαδικασία πρόσληψής τους. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της κίνησης “Μαζί για τον Βόλο” τόνισαν την ανάγκη άμεσης πρόσληψης των καθηγητών, αφού έχουν περάσει το στάδιο της μοριοδότησης και όπως έχει γίνει σε άλλους Δήμους, με στόχο αφενός την αξιοποίησή τους στο πλαίσιο προγραμμάτων του Δήμου, αφετέρου την προστασία των εργαζομένων.

Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης:

«ΒΟΛΟΣ 16-3-21

ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ προς τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργο Βλιώρα

Κε πρόεδρε

Θα θέλαμε να θέσουμε το ερώτημα για το τι προτίθεστε να κάνετε με τους 11 καθηγητές φυσικής αγωγής των προγραμμάτων, που ενώ έχουν περάσει τη διαδικασία της μοριοδότησης, βρίσκονται κυριολεκτικά στον …αέρα, ενώ δεν έχει προχωρήσει και η ανάρτηση του πίνακα μοριοδότησης.
Αντίθετα, σε άλλους Δήμους, όπως της Κομοτηνής, του Πειραιά, της Καλλιθέας, της Αθήνας, του Ρέντη, της Γλυφάδας, κ.α. οι καθηγητές φυσικής αγωγής έχουν προσληφθεί και ήδη εργάζονται για διάφορες ανάγκες των Δήμων τους, όπως σε πισίνες για θεραπευτική γυμναστική, σε παιδικούς σταθμούς κ.λπ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Θα θέλαμε να σας προτείνουμε να προχωρήσετε σε ανάρτηση του πίνακα μοριοδότησης, έτσι ώστε τους επόμενους μήνες, οι 11 καθηγητές φυσικής αγωγής, να μη χάσουν τα πολύτιμα ένσημα που έχουν ανάγκη, μα και να μπορέσουν στη συνέχεια να μπουν στο ταμείο ανεργίας. Να βοηθήσουν για τις ανάγκες του Δήμου, μα και να βοηθηθούν ουσιαστικά και οι ίδιοι.
Με εκτίμηση,
Ελένη Παπαθανασίου, Δημοτική Σύμβουλος Βόλου με την παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ», μέλος Δ.Σ. ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ
Δημήτρης Μουρτζίνος, μέλος Δ.Σ. ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ»

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το