Ελλάδα

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη λεχώνα που έμεινε εγκεφαλικά νεκρή

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 27χρονη, η οποία πήγε να γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο του Ρίου στις 18 Μαΐου. Η 27χρονη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, ωστόσο λίγες ώρες μετά μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου είναι μέχρι αυτή την ώρα διασωληνωμένη και μάλιστα σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τη δικηγόρο της οικογένειας, η γυναίκα είναι εγκεφαλικά νεκρή.

Την Τρίτη είχαμε μια εξέλιξη σχετικά με αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα και συγκεκριμένα ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν λάθη ή παραλείψεις σε σχέση με αυτό το θλιβερό παραστατικό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η γυναίκα -όπως αναφέρουν οι συγγενείς της- ήταν υγιέστατη όταν πήγε να γεννήσει και ξαφνικά βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή της. Αυτό το οποίο ζητείται αυτή τη στιγμή από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια αλλά και από τους συγγενείς της 27χρονης είναι οι απαντήσεις.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το