Τοπικά

Κατέληξε στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου ο 26χρονος που είχε κάνει τρεις απόπειρες αυτοκτονίας

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 26χρονος από τα Κανάλια, ο οποίος είχε κάνει βουτιά θανάτου από τον 7ο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου πριν από 17 μέρες.

Ο άτυχος νέος νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αχιλλοπούλειου και, σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο να μεταφερθεί εντός των ημερών στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου. Ωστόσο, ο οργανισμός του δεν άντεξε.
Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Φεβρουαρίου, ο 26χρονος είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, πέφτοντας από τον 7ο όροφο όπου στεγάζεται η Α’ Παθολογική του Αχιλλοπούλειου. Τον είχε εντοπίσει ο διοικητής του Νοσοκομείου που τον είδε να κάνει βουτιά στο κενό, στον ακάλυπτο χώρο του Αχιλλοπούλειου, ανάμεσα στην παλιά και στη νέα πτέρυγα. Σώθηκε από θαύμα, καθώς έπεσε πάνω σε έκταση με χώμα αλλά είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα και εισήχθη στη ΜΕΘ.
Ο 26χρονος είχε κάνει και άλλη απόπειρα αυτοκτονίας και είχε πάθει φαρμακευτική δηλητηρίαση. Πρόκειται για τον ίδιο νέο που την προηγούμενη μέρα είχε πέσει σε χαράδρα από ύψος 200 μέτρων στην περιοχή των Καναλίων, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το