Αθλητισμός

Κατέκτησε 11 μετάλλια η Ακαδημία Shinkyokushinkai Bόλου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Κύπελλο καράτε εγχρώμων και μαύρων ζωνών «Open Karate Series 2022» που διοργανώθηκε από την τοπική επιτροπή Βορείου Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε, στο κλειστό γυμναστήριο Κολινδρού Πύδνας.

Οι επτά αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου Ακαδημία Shinkyokushinkai Bόλου  (Υπέρτατη Αλήθεια-Συνεργασία) που συμμετείχαν, αγωνίστηκαν με πείσμα και κατάφεραν να διακριθούν στις κατηγορίες τους κατακτώντας συνολικά έντεκα μετάλλια. Από αυτά, δύο ήταν χρυσά, τέσσερα αργυρά και πέντε χάλκινα. Αναλυτικά, οι διακρίσεις:

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Σκόρα Κάτια στο αγώνισμα του κούμιτε κορασίδων 10 ετών -40κιλά και η Τσιτρά Αποστολία στο κούμιτε κορασίδων 10 ετών -40κιλά. Αργυρά μετάλλια πήραν οι: Μυτιλιός Ανδρέας στο κούμιτε ανδρών -75 κιλά, Στύλος Αστέριος στο κούμιτε νέων ανδρών +76κιλά, Καποδίστριας Κωνσταντίνος στο κάτα παίδων 10 ετών και ο ίδιος στο κούμιτε παίδων 10 ετών -40 κιλά.

Τέλος, τα χάλκινα μετάλλια πήραν, δύο ο Σκόρας Θωμάς στο κούμιτε παίδων 8 ετών +35κιλά και στο κάτα παίδων 8 ετών και από ένα οι Κουφογεώργου Κατερίνα στο κάτα κορασίδων 7 ετών, Σκόρα Κάτια στο κάτα κορασίδων 10 ετών και Τσιτρά Αποστολία στο κάτα κορασίδων 10 ετών.

Την όλη προετοιμασία των αθλητών ανέλαβε η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ, η οποία συνόδευσε και κοουτσάρισε τους αθλητές την πρώτη μέρα των αγώνων, ενώ την δεύτερη μέρα τους αθλητές κοουτσάρισε ο περιφερειακός προπονητής του κλιμακίου της κεντρικής Ελλάδας Κρίσιλας Ιωάννης. Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο διευθύνων προπονητής Κοσμίδης Γιώργος συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και ευχαριστούν τους γονείς που στηρίζουν τον σύλλογο σε κάθε εκδήλωση.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το