Τοπικά

Καταργούνται θέσεις στάθμευσης στο γκαράζ της Φιλελλήνων για να δημιουργηθεί καφετέρια

Ο Δήμος Βόλου με εισήγηση που υπογράφουν ο Α. Μπέος και ο Θάνος Θεοδώρου θα αποφασίσει την τροποποίηση χρήσης δώματος του Πολυόροφου κτηρίου στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος- Φιλελλήνων.  Όπως υποστηρίζουν, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου του θέματος προτείνεται η κατάργηση των θέσεων στάθμευσης του τελευταίου ορόφου του δώματος και συνεπώς η μη κατασκευή της ράμπας ανόδου και καθόδου των αυτοκινήτου  και παράλληλα η διαμόρφωση του χώρου του δώματος έτσι ώστε να δημιουργηθεί χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η εισήγηση

ΘEMA: Τροποποίηση χρήσης δώματος του Πολυόροφου κτίριου στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος- Φιλελλήνων.  

Προκειμένου να υπάρξει καλύτερη αξιοποίηση του ακινήτου του θέματος προτείνεται α) η κατάργηση των θέσεων στάθμευσης του τελευταίου ορόφου του δώματος και συνεπώς η μη κατασκευή της ράμπας ανόδου και καθόδου των αυτοκινήτου από και β) παράλληλα η διαμόρφωση του χώρου του δώματος έτσι ώστε να δημιουργηθεί χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Παρακαλούμε για την εισαγωγή του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να εγκρίνετε την αλλαγή της χρήσης του δώματος με τροποποίηση της οικοδομικής αδείας του Πολυόροφου κτίριου στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος- Φιλελλήνων.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ& ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το