Τοπικά

Καταγγελίες της Αριστερής Παρέμβασης για τα εργοστάσια Βιομάζας στο Ριζόμυλο

ARISTERH PAREMBASH IMAGE 2

«Υπηρέτες πολυεθνικών και αγοραίων συμφερόντων που αδιαφορούν για τα συμφέροντα και τη βούληση των τοπικών κοινωνιών αποδεικνύονται τόσο η παράταξη της πλειοψηφίας, που πρόσκειται στη ΝΔ, όσο και ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός έπειτα από την πραξικοπηματική υπερψήφιση της εγκατάστασης 2 εργοστασίων καύσης βιομάζας στην περιοχή του Ριζόμυλου Μαγνησίας, στο περιφερειακό συμβούλιο της Παρασκευής», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία, η οποία τιτλοφορείται «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»…

Όπως σημειώνει, η κατηγορία αυτή δεν αποτελεί μια κλασική θέση της αντιπολίτευσης ενάντια στην πλειοψηφία. «Αποτελεί επιστέγασμα μιας διαδικασίας «fast track» εντός του περιφερειακού συμβουλίου, μιας άνευ προηγουμένου βιασύνης και άγαρμπων και αδέξιων χειρισμών, που μόνο ερωτηματικά μπορούν να αφήσουν».

Γιατί η αρνητική απόφαση για την εγκατάσταση των εργοστασίων καύσης βιομάζας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου (αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως κανείς εκπρόσωπος του δήμου δεν παρευρέθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο…), αλλά και οι αντιδράσεις των κατοίκων του Ριζόμυλου και της γύρω περιοχής, υποσκελίζονται ως ανύπαρκτες, διερωτάται η παράταξη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το