Παραπολιτικά

Καταγγελίες-κόλαφος

Οι καταγγελίες της προέδρου του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Βόλου Γιάννας Παπαδημητρίου για τους δομούντες τη Δικαιοσύνη και το ζήτημα του δικαστικού μεγάρου πρέπει να προβληματίσουν την τοπική κοινωνία και όχι μόνον. Η κ. Παπαδημητρίου σε άρθρο της χθες επισημαίνει, μεταξύ άλλων, πως «οι τεχνικές υπηρεσίες του ΥΔΔΑΔ, με πρόσφατο έγγραφό τους:
-«Ζητούν» ευθύνες από τον προϊστάμενο της στεγαζόμενης υπηρεσίας, γιατί δεν γίνεται συντήρηση του κτιρίου ως διατηρητέο μνημείο.
-Επικαλούνται ως βασική προδιαγραφή για τη μεταστέγαση το νέο δικαστικό μέγαρο να βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
-Επισημαίνουν ότι για τα οικόπεδα, τα οποία προτείνονται στη μελέτη του ΤΤΕ, της Πολεοδομίας Βόλου και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, δεν έχουν προσκομιστεί τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να ελεγχθεί η καταλληλότητά τους.
-Επικροτούν την ενοικίαση ιδιωτικού χώρου για τη μεταστέγαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βόλου.
-Πιστεύουν ότι η μεταστέγαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βόλου απελευθέρωσε τη χρήση ενός ακροατηρίου στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου».
Ποιες ευθύνες ζητούν από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου για μη συντήρηση του δικαστικού μεγάρου; Αληθεύει πως ζητούν να βρεθεί οικόπεδο στο κέντρο του Βόλου για νέο δικαστικό μέγαρο, δηλαδή δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το