Τοπικά

Καταγγελίες για απατεώνες πωλητές ημερολογίων εθελοντικών ομάδων

Ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, εθελοντής της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, καταγγέλλει την ύπαρξη «απατεώνων πωλητών εθελοντικών ομάδων». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, «δυστυχώς και φέτος για ακόμη μία χρονιά κυκλοφορούν πωλητές ημερολογίων που κοροϊδεύουν τον κόσμο τυπώνοντας ημερολόγια ανύπαρκτων ομάδων ή ακόμα και υπαρκτών σε άλλες περιοχές και πολλές φορές δημιουργώντας δήθεν παραρτήματα στον Βόλο τα πωλούν προς ιδίον όφελος».
Ο ίδιος επισήμανε ότι έχει δεχτεί τηλεφωνήματα, αλλά και έχει ενημέρωση από γνωστούς και φίλους που πήραν ημερολόγιο νομίζοντας ότι ενισχύουν τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων.
«Αυτοί οι πωλητές για να πείσουν τον κόσμο για να αγοράσει χρησιμοποιούν το όνομά μου και τη δράση της Λέσχης» τόνισε ο ίδιος.
Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας ενημερώνει ότι τα ημερολόγιά της έχουν το σήμα και το λογότυπο της Λέσχης και με την αγορά ενισχύεται το έργο των εθελοντών και εθελοντριών που είναι παρόντες κάθε στιγμή στην περιοχή.
«Καλό είναι να απομονώσουμε αυτούς τους απατεώνες που εκμεταλλεύονται την ευαισθησία των πολιτών κερδοσκοπώντας εις βάρος των πργαματικών εθελοντών» καταλήγει ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το