Ελλάδα

Κατάληψη στα γραφεία του ΕΦΚΑ-ΟΑΕΕ από τους εργαζόμενους

Σε κατάληψη του κτιρίου υπηρεσιών του ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 5 έχουν προχωρήσει από τις πρώτες πρωϊνές ώρες εργαζόμενοι στον φορέα.
Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, καθαριότητες αλλά και κλιματισμού έχουν κρεμάσει στην είσοδο του κτιρίου πανό στο οποίο γράφει «κατάληψη» με μαύρα γράμματα.

Σε ανακοίνωσή εκφράζουν «την οργή και την αγανάκτησή μας καταγγέλλοντας το γεγονός της πολύμηνης πλήρους αδιαφορίας και του εμπαιγμού από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ η οποία οφείλουμε να τονίσουμε ότι στεγάζεται στο ακριβώς απέναντι κτίριο στην Αγ. Κωνσταντίνου 8 για το οποίο έχουν βέβαια φροντίσει σε μια επίδειξη αλαζονείας και αναλγησίας να μην αντιμετωπίσει κανένα αντίστοιχο πρόβλημα. Εκεί αλήθεια πως βρέθηκαν και δόθηκαν άμεσες λύσεις»;

Οι εργαζομενοι με την ίδια ανακοίνωση απαιτούν την άμεση λύση των δύο ζητημάτων που βέβαια δεν αφορούν μόνο στη συγκεκριμένη υπηρεσία του ΕΦΚΑ – ΟΑΕΕ. Επιπλέον ζητούν την κατανόηση των συναλλασσόμενων ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι την οριστική ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το