Παραπολιτικά

Οι κατακτημένοι

Ήχησαν οι επαναστατικοί παιάνες. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και Πάρις Μουτσινάς κήρυξαν τον ανένδοτο κατά των «κατακτητών». «Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενωθούμε, να ομονοήσουμε για να διώξουμε τους κατακτητές, διότι δυστυχώς σήμερα η Ελλάδα ζει κάτω από μία μορφή ιδιόρρυθμης, ιδιόμορφης κατάκτησης. Θα πρέπει να ομονοήσουμε και να ενωθούμε, για να πούμε το «όχι» για να απελευθερωθεί η πατρίδα μας». Τάδε έφη Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Η σημερινή ημέρα ορόσημο,  δε νομίζω ότι αντιστοιχεί στην σημερινή πολιτική κατάσταση σε καιρό ειρήνης με ένα αντίστοιχο σθένος απέναντι σ’ αυτούς που μας δυναστεύουν και τις πολιτικές που έχουν οδηγήσει το λαό στα αδιέξοδα. Θεωρώ ότι ένα μεγάλο «όχι», μία αντίσταση σοβαρή και μια σοβαρότητα με ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο, οφείλουμε να εφαρμόσουμε για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση», είπε με τη σειρά του ο Πάρις Μουτσινάς …και παραθέτουμε σε πιστή απομαγνητοφώνηση τις δηλώσεις του…και όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.

Μεγάλος διαγκωνισμός μεταξύ των δύο. Για μια βουλευτική έδρα που θα βγει από «καραμπόλα» πολλά και διάφορα θα ακούσουμε ακόμα. Όρεξη και κέφι να έχουμε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το