Τοπικά

Καταγγέλλουν το περιστατικό άσκησης βίας κατά συναδέλφου τους στα Σφαγεία – Βολές και κατά της Δωροθέας Κολυνδρίνη

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας καταγγέλλει την απρόκλητη άσκηση βίας κατά κτηνιάτρου της ∆ιεύθυνσης Αγροτικής Οικονοµίας & Κτηνιατρικής των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ΣΦΑΓΕΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε. Ακόμη, καταγγέλλει την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη για τον χειρισμό της υπόθεσης, όπως επίσης τα διευθυντικά στελέχη της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, για την µη έµπρακτη και άµεση στήριξη της υπαλλήλου. Ειδικότερα, σε επιστολή του Συλλόγου προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, το προεδρείο του Συλλόγου αναφέρει:

Καταγγέλλουµε την απρόκλητη άσκηση βίας κατά της συναδέλφου Ε.Ψ., Κτηνιάτρου της ∆/νσης Αγροτικής Οικονοµίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων, από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ΣΦΑΓΕΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε., κ. Παναγιώτη
Καρέλα και κ. ∆ηµοσθένη Καρέλα. 
Κατά τη διάρκεια του κρεοσκοπικού ελέγχου που διενεργούσε η συνάδελφος την 10η Σεπτεµβρίου 2018 στα ΣΦΑΓΕΙΑ ΒΟΛΟΥ Α.Ε., οι ιδιοκτήτες της επιτέθηκαν φραστικά µε χυδαίο τρόπο, ασκώντας συγχρόνως ψυχολογική βία, κλειδώνοντας την σε γραφείο της
εν λόγω επιχείρησης, για αρκετή ώρα. Κατόπιν των ανωτέρω η συνάδελφος υπέβαλε έκθεση ελέγχου προς τους προϊσταµένους της, κ. Νικόλαο Λιάνο, ∆/ντη Αγροτικής Οικονοµίας & Κτηνιατρικής και κ. Απόστολο Πούλακα, Προϊστάµενο Τµήµατος Κτηνιατρικής, ζητώντας την υποβολή µηνυτήριας αναφοράς από την Υπηρεσία προς την αρµόδια Εισαγγελία, όπως ορίζει ο Νόµος.
Εν συνεχεία εκλήθη από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Μαγνησίας & Σποράδων, κα ∆ωροθέα Κολυνδρίνη στο γραφείο της και υπεβλήθη σε αντιπαράθεση µε τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Καταγγέλλουµε την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων για την ενέργεια της να υποβάλλει σε αυτή τη ψυχοφθόρα διαδικασία τη συνάδελφό µας, όπως και τον ∆/ντη της Αγροτικής Οικονοµίας & Κτηνιατρικής καθώς και τον Προϊστάµενο της Κτηνιατρικής κ. Νικόλαο Λιάνο και κ. Πούλακα Απόστολο αντίστοιχα, για την µη έµπρακτη και άµεση στήριξη της υπαλλήλου, η οποία εκτελούσε έργο της υπηρεσίας.
Καλούµε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, να καταγγείλει το απαράδεκτο συµβάν και να λάβει τα απαραίτητα µέτρα, έτσι ώστε να αποφευχθούν παρόµοια συµβάντα στο µέλλον!

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το