Τοπικά

Καταγγέλλουν την ΠΟΕ-ΟΤΑ για την απόφαση αναστολής της στάσης εργασίας

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας καταγγέλλει την πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ ότι για ακόμη μια φορά κοροϊδεύει τους εργαζόμενους. Από τη μία εξαγγέλλει Στάση Εργασίας και από την άλλη, την τελευταία στιγμή σε ώρα εκτός ωραρίου, την αναστέλλει με το αιτιολογικό ότι έχει διαβεβαιώσεις από τη κυβέρνηση και τον ΑΣΕΠ.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το προεδρείο του Συνδικάτου για την ΠΟΕ ΟΤΑ:

Στην ανακοίνωση της μας καλεί να είμαστε σε ετοιμότητα για αύριο Πέμπτη που μπορεί να προκηρύξει πάλι στάση εργασίας. Αν αυτό δεν είναι κοροϊδία τότε τι είναι; Από την άλλη η κυβέρνηση δεν είναι η πρώτη φορά που κοροϊδεύει εξαγγέλλοντας ημερομηνίες έκδοσης των αποτελεσμάτων και μετά τις παίρνει πίσω.
Έτσι και αλλιώς παίζει με την αγωνία των συναδέλφων εδώ και μήνες.
Τα τελικά αποτελέσματα της 3Κ πρέπει να αναρτηθούν ώστε οι συνάδελφοι να πιάσουν άμεσα δουλειά. Υπάρχουν όμως και 2500 συνάδελφοι που είναι με δικαστικές αποφάσεις και με την έκδοση των αποτελεσμάτων της 3Κ αυτοί θα απολυθούν. Για αυτούς η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ δεν λέει τίποτα και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει πλάτες στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Να μην εφησυχάζουν από τις διαρροές της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το