Τοπικά

Καταγγέλλουν την κατάσχεση πρώτης κατοικίας Βολιώτη επαγγελματία και ζητούν ακύρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Την ακύρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την επιστροφή των περιουσιών που αλλάζουν χέρια, ζητεί για μια ακόμη φορά η Κίνηση πολιτών της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις, με αφορμή αυτή τη φορά τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας Βολιώτη ελεύθερου επαγγελματία, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη. Τα μέλη της κίνησης καταγγέλλουν της κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ότι ψεύδεται και εξαπατά τους πολίτες λέγοντας ότι προστατεύεται η πρώτη κατοικία και καλούν τους πολίτες σε συστράτευση και συμμετοχή στη μάχη κατά των εξώσεων.

Όπως, ειδικότερα, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους:

Το πρώτο θύμα των παράνομων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε τοπικό επίπεδο, που να αφορά την πρώτη κατοικία, είναι πλέον γεγονός.
Η πρώτη και μοναδική κατοικία Βολιώτη μικροεπαγγελματία και της άνεργης μητέρας του «έπεσε στα χέρια» της «Τράπεζας» Πειραιώς, στην τιμή της πρώτης προσφοράς (213.000 ευρώ), για χρέος 43.354 €, ενώ δεν υπήρξε άλλος ενδιαφερόμενος.

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύονται τα ψέματα της «Κυβέρνησης» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των τοπικών στελεχών τους, που υποστηρίζουν ξεδιάντροπα ότι η πρώτη κατοικία μέχρι 300.000€ προστατεύεται, όπως επανέλαβε στην προχθεσινή συνάντηση με τους τραπεζίτες ο Αντιπρόεδρος της «Κυβέρνησης» κ. Δραγασάκης.

Πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας,
στο εξής μην επιτρέψετε σε κανέναν από αυτούς να σας εξαπατά, γιατί πλέον όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται σε όλη την Ελλάδα, δηλαδή πόσες και ποιές ιδιοκτησίες και περιουσίες χάνονται και ποιοι ωφελούνται από αυτή την κατάσταση. Πλέον όλοι αυτοί, αλλά και τα κάθε είδους παπαγαλάκια τους, να σταματήσουν να μας εμπαίζουν, «να λουφάξουν» και να μην προκαλούν με τις δηλώσεις τους, την στιγμή που είναι έτοιμοι να μην αφήσουν τίποτα όρθιο, προκειμένου να εκτελέσουν τις διαταγές της Ε.Ε.

Πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας αντισταθείτε μαζί μας.
Η κίνηση μας, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στον συμπολίτη μας και βοήθησε στην κινητοποίηση όλων των φορέων και των συλλογικοτήτων που βρέθηκαν στην Λάρισα και προσπάθησαν να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό.
Σε συνεργασία και συντονισμό με τα κινήματα όλης της Ελλάδας θα καταφέρουμε αυτό που σήμερα σε κάποιους φαντάζει πολύ μακρινό. Την ακύρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την επιστροφή των περιουσιών που αλλάζουν χέρια κάτω από το παράνομο καθεστώς τους.

Μέχρι τότε όμως προετοιμαζόμαστε για την πραγματική μάχη των εξώσεων.
Σε αυτή μας λοιπόν την προσπάθεια καλούμε όλους σας σε συστράτευση και συμμετοχή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το