ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεκρή φώκια ξεβράστηκε σε παραλία των Χανίων

Ελλάδα

Με τον Γαϊτανά στο πλευρό του…

Παραπολιτικά

Υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στον Αλμυρό

Παραπολιτικά

Αυτά είναι τα 25 χειρότερα passwords

Θ Plus

Τοπικά

Καταγγέλλουν τη διοίκηση του Αχιλλοπούλειου ότι επιχείρησε να αποκρύψει την προκήρυξη εκλογών για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Η παράταξη Ενωτική Κίνηση Γ.Ν. Βόλου καταγγέλλει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου για «άθλιες μεθοδεύσεις» σε σχέση με την εκλογή των δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων του Νοσοκομείου στο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, τα μέλη της διοίκησης «απέκρυψαν με δόλιο τρόπο την προκήρυξη των εκλογών από την πλειοψηφία των εργαζομένων αναρτώντας την μόνο σε ελάχιστους πίνακες ανακοινώσεων και όχι όπως γινόταν πάντοτε με κοινοποίηση σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου.

Ελάχιστες ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων έγινε αντιληπτή η μεθόδευση και υπήρξε διαμαρτυρία εργαζομένων προκειμένου να μην προχωρήσει η διαδικασία και να υπάρξει παράταση ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι. Αντί να υπάρξει προσπάθεια να διορθωθεί η υποτιθέμενη αβλεψία η Διοίκηση συνεχίζει απτόητη τη διαδικασία πιστοποιώντας ότι πράγματι υπάρχει σκοπιμότητα.
Προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα έστειλαν email στις 13:48 μ.μ. στο τέλος της βάρδιας γνωστοποιώντας την προκήρυξη των εκλογών.

Πιστεύουμε ότι εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας και δημοκρατικής ευαισθησίας από τη μεριά της Διοίκησης, θα πρέπει να ανασταλεί για λίγες ημέρες και να γίνουν εξ αρχής όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρχει πλήρη ενημέρωση όλων των εργαζομένων για τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου αλλά και ο απαραίτητος χρόνος για τη συγκρότηση των συνδυασμών και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το