ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επεσε το πρώτο χιόνι στον Ολυμπο

Ελλάδα

Επιστροφές φόρων 1,8 δισεκ. οφείλει το Δημόσιο

Οικονομία

Έφυγε από τη ζωή 58χρονη στη Νέα Ιωνία 

Τοπικά

Ο καιρός

Τοπικά

Συνάντηση των «Ρομαλέων» στην Ανακασιά

Τοπικά

Πoινή φυλάκισης 3 έως 10 έτη για τον Μπιλ Κόσμπι

Κόσμος

Βόλος: Σύλληψη 37χρονου για διακίνηση ναρκωτικών

Τοπικά

Μέγιστες ριπές ανέμου σε Σκιάθο και Πορταριά

Τοπικά

«Εξωση» της ΕΛ.ΑΣ. από την Αμυγδαλέζα

Ελλάδα

Τοπικά

Καταγγέλλουν τη διοίκηση του Αχιλλοπούλειου ότι επιχείρησε να αποκρύψει την προκήρυξη εκλογών για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

Η παράταξη Ενωτική Κίνηση Γ.Ν. Βόλου καταγγέλλει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου για «άθλιες μεθοδεύσεις» σε σχέση με την εκλογή των δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων του Νοσοκομείου στο Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, τα μέλη της διοίκησης «απέκρυψαν με δόλιο τρόπο την προκήρυξη των εκλογών από την πλειοψηφία των εργαζομένων αναρτώντας την μόνο σε ελάχιστους πίνακες ανακοινώσεων και όχι όπως γινόταν πάντοτε με κοινοποίηση σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου.

Ελάχιστες ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων έγινε αντιληπτή η μεθόδευση και υπήρξε διαμαρτυρία εργαζομένων προκειμένου να μην προχωρήσει η διαδικασία και να υπάρξει παράταση ώστε να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι. Αντί να υπάρξει προσπάθεια να διορθωθεί η υποτιθέμενη αβλεψία η Διοίκηση συνεχίζει απτόητη τη διαδικασία πιστοποιώντας ότι πράγματι υπάρχει σκοπιμότητα.
Προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα έστειλαν email στις 13:48 μ.μ. στο τέλος της βάρδιας γνωστοποιώντας την προκήρυξη των εκλογών.

Πιστεύουμε ότι εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας και δημοκρατικής ευαισθησίας από τη μεριά της Διοίκησης, θα πρέπει να ανασταλεί για λίγες ημέρες και να γίνουν εξ αρχής όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρχει πλήρη ενημέρωση όλων των εργαζομένων για τις εκλογές του Υπηρεσιακού Συμβουλίου αλλά και ο απαραίτητος χρόνος για τη συγκρότηση των συνδυασμών και την κατάθεση των υποψηφιοτήτων».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το