ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

Καταγγέλλουν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία και δημοτική αρχή Βόλου για ταύτιση απόψεων στο θέμα της καύσης σκουπιδιών

«Μαύρο μέτωπο» χαρακτηρίζει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τη δημοτική αρχή Βόλου και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας σημειώνοντας πως  τάσσονται υπέρ της καύσης σκουπιδιών και της δημιουργίας μονάδας SRF στον Βόλο.
Η Επιτροπή Αγώνα χαρακτηρίζει υποκριτική τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ καθώς συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της 5ης Μαίου παρά την ταύτιση των τοπικών στελεχών με την κεντρική γραμμή του κυβερνώντος κόμματος. Τέλος, τονίζει, πως μετά τις δηλώσεις του συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Βογιατζή, αποκαλύφθηκε «ποιος δουλεύει με τον Μπέο που δρομολογεί την καύση στην πόλη».

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών:
«Δεν πέσαμε από τα σύννεφα ακούγοντας το συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστα Βογιατζή στην απογευματινή εκπομπή του Θεσσαλία TV να λέει απροκάλυπτα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας συντάσσεται απόλυτα με τον Αν. Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλο. Παράλληλα υποστήριξε ότι η ΑΓΕΤ-Lafarge δεν ρυπαίνει, όπως έδειξε ο Δημόκριτος, και οι διαδικασίες για τη μονάδα SRF θα ακολουθηθούν όπως έχει αποφασισθεί. Επιτέλους, λοιπόν, κάποιο στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ το παραδέχτηκε δημοσίως! Έπρεπε να γίνει η προχθεσινή παρέμβαση της Επιτροπής Αγώνα στην εκδήλωσή τους για να αποκαλυφθεί η πλήρης ταύτιση των τοπικών στελεχών με την κεντρική γραμμή του κυβερνώντος κόμματος; Γιατί άραγε τόσο καιρό υποκρίνονται ότι είναι αντίθετοι στο εργοστάσιο SRF; Οι βουλευτές τους γιατί συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της 5ης Μαΐου; Γιατί υποκρίνονταν προχθές στην εκδήλωση μαινόμενοι κατά των μελών της Επιτροπής Αγώνα ότι εμείς «δουλεύουμε για τον Μπέο»; Αποκαλύφθηκε ποιος δουλεύει για τον Μπέο και για τον κάθε Μπέο που δρομολογεί την καύση στην πόλη του και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τοπικά στελέχη του. Οι δημοτικοί σύμβουλοί τους άραγε τι θέση θα πάρουν τώρα;

Και να επισημάνουμε ότι σαν καλός συντονιστής ξεκίνησε και συντόνισε θαυμάσια την προχθεσινή επίθεση στην Επιτροπή Πολιτών, όταν πρώτος μας χαρακτήρισε χούντα και φασίστες που θυμίζουν εποχές Λαμπράκη και συνέχισε από μικροφώνου πάντα να δημιουργεί κλίμα εναντίον μας. Για αυτό όταν του ζητήθηκε στη σημερινή εκπομπή να καταδικάσει τη σφαλιάρα που δέχτηκε μέλος της Επιτροπής Πολιτών από την «κυρία» Δουμπιώτη (μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπεύθυνη της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαγνησίας) ξεκίνησε να σφυρίζει αδιάφορα. Το σφύριγμα συνεχίστηκε όταν επίσης του ζητήθηκε να καταδικάσει τη βία που ασκήθηκε σε πολίτη από τους συνταξιούχους της ΑΓΕΤ και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «κυρίους» Παπαϊωάννου και Ευσταθίου». Τουλάχιστον μία δημόσια συγγνώμη για την άσκηση βίας και τις ύβρεις την οφείλει.

Πλέον οι πολίτες θα πρέπει να αντιληφθούν ότι οι κυβερνώντες μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Κυβέρνηση, Δημοτική Αρχή Βόλου και τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές είναι ένα κοινό μέτωπο. Και μην θεωρήσουμε ότι η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας και του τοπικού της βουλευτή είναι διαφορετική. Στο ίδιο μέτωπο ανήκουν. Ο μόνος που καταγγέλλει ευθαρσώς την καύση σκουπιδιών είναι ο βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου.

Αυτό το μαύρο μέτωπο έχει αποφασίσει να βγάλει λάδι την τσιμεντοβιομηχανία και να μας ποτίσουν διοξίνες και φουράνια. Για αυτό το λόγο τον Ιούνιο κλήθηκε ο Δημόκριτος σε προειδοποιημένο έλεγχο, που όλοι γνωρίζαμε ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι. Οι επικίνδυνες ουσίες μπορούν να ανιχνευτούν μόνο μέσω συστήματος συνεχούς δειγματοληψίας, το οποίο θα ελέγχεται από δημόσιο φορέα και θα είναι πιστοποιημένο.
Η λύση στο πρόβλημα βρίσκεται στη συνείδηση του κάθε πολίτη αυτής της πόλης. Θα ανεχθούμε να καίγονται πλαστικά και να μυρίζει όλη η πόλη; Στις 13 Φεβρουαρίου 2019 καλούμε τον κόσμο να πει ΟΧΙ. Όλοι μαζί οι πολίτες με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους θα κατεβούμε στο δρόμο και θα βροντοφωνάξουμε:
ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ
ΟΧΙ στο εργοστάσιο SRF
ΝΑΙ στη ζωή
Ελπίζουμε τότε τα συνεταιράκια, Μπέος και κυβέρνηση, να μην ξαναβγάλουν υποκριτικό κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο».

Η φωτογραφία που απέστειλε η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το