Τοπικά

Καταγγέλλουν μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας ότι “θεωρούν την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών ιδιοκτησία τους”

Μαίνεται ο «εμφύλιος πόλεμος» στην Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης σκουπιδιών. Η Συνέλευση της Επιτροπής, ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη δημιουργία νέας σελίδας στο facebook με τίτλο Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών και σε δημιουργία νέου e-mail [email protected], κατηγορώντας για μια ακόμη φορά τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας που συμμετέχουν στην Επιτροπή, για αντιδημοκρατική, αλαζονική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, η Συνέλευση καταγγέλλει τα συγκεκριμένα στελέχη ότι «θεωρούν την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ιδιοκτησία τους».

Όπως εξηγούν σε ανακοίνωσή τους:
Αναγκαζόμαστε να προχωρήσουμε σε αυτή την ενέργεια γιατί, παρά τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν και παρά τις επικλήσεις του κόσμου της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών, τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας και των συν αυτώ, συνεχίζουν την αντιδημοκρατική, αλαζονική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά τους και, παρά την απόφαση της Συνέλευσης, αρνούνται να δώσουν τη διαχείριση της σελίδας στο fb και του e-mail στη Συνέλευσης της Επιτροπής Αγώνα.

Επικαλούνται ψευδώς την κομματική ιδιότητα του καθενός από μας (ακόμα και αν δεν υφίσταται τέτοια) για να αποκρύψουν πως έχουν το ΕΓΩ τους πάνω από όλα και θεωρούν την Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ τους. Νοοτροπία που έχει οδηγήσει πολλές φορές σε αυθαίρετες αλλά εσκεμμένες αλλοιώσεις των αποφάσεων της Συνέλευσης της Επιτροπής Αγώνα και της στρατηγικής της στοχοθεσίας.
Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών δεν ανήκει σε κανέναν. Είναι η κοινή αγωνία όλων των πολιτών για την ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι η κοινή προσπάθεια όλων των πολιτών για να σταματήσει η καύση σκουπιδιών με τις τραγικές και θανατηφόρες επιπτώσεις για την περιοχή μας. Είναι ο κοινός αγώνας για όλα τα παραπάνω.

Σε αυτόν τον αγώνα προφανώς και δεν περισσεύει κανένας, αρκεί να λειτουργεί δημοκρατικά και ισότιμα.
Αυτός ο αγώνας περνάει μέσα και από την κινητοποίηση ενάντια στην καύση από την ΑΓΕΤ – Lafarge το Σάββατο 14/03. Για την προετοιμασία της κινητοποίησης θα γίνει συνάντηση στο Θόλο την Πέμπτη 27/02 στις 7.00 μμ.
fb: Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης σκουπιδιών
e-mail: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το