Τοπικά

Καταγγέλλουν ενορχηστρωμένη προσπάθεια συκοφάντησης της ΟΛΒ Α.Ε.

Η διοίκηση της ΟΛΒ Α.Ε. διαψεύδει τις αναφορές περί καταγγελιών για χαριστικές παραχωρήσεις εκμεταλλεύσεων και σε ανακοίνωσή της κάνει λόγω για ενορχηστρωμένη αυτή προσπάθεια σπίλωσης του προέδρου και συκοφάντησης της ΟΛΒ Α.Ε. Η ανακοίνωση της Διοίκησης της ΟΛΒ Α.Ε. :

“Δεδομένου ότι τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που στοχεύουν την Ο.Λ.Β. Α.Ε. και τη Διοίκησή της, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε. ανακοινώνει ότι διαψεύδει τις αναφορές περί καταγγελιών εναντίον του για «χαριστικές παραχωρήσεις εκμεταλλεύσεων», ατεκμηρίωτες εισηγήσεις προς το Δ.Σ. για την αγορά μηχανημάτων, απευθείας αναθέσεις παροχής υπηρεσιών σε υπαλλήλους, αγνόηση του Δ.Σ., ενώ θεωρεί αστειότητες τις αναφορές περί άσκησης άτολμης Διοίκησης και την παρουσίαση του ως δεσμώτη «συντεχνιακών συμφερόντων». Παράλληλα δηλώνει ότι τα εν λόγω δημοσιεύματα είναι προδήλως κατευθυνόμενα και έχουν συγκεκριμένη στόχευση, που δεν είναι άλλη από την εκτροπή του Οργανισμού και του λιμένα που αυτός διαχειρίζεται, από την αναπτυξιακή τους πορεία, προκειμένου όπως εξυπηρετηθούν αλλότρια, των τελευταίων συμφέροντα.
Τρανή απόδειξη των τελευταίων αποτελούν οι διαρκώς βελτιούμενες οικονομικές επιδόσεις του Οργανισμού κατά τα διαχειριστικά έτη που έχει την ευθύνη της Διοίκησής του το παρόν Δ.Σ. και ο Πρόεδρός του (Νοέμβριος 2015), οι οποίες καταδεικνύουν αυξήσεις των καθαρών κερδών σε ποσοστό 29% κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων αποτελεσμάτων χρήσης μεταξύ των ετών 2015-2016 και σε ποσοστό 11%, κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων αποτελεσμάτων χρήσης μεταξύ των ετών 2016-2017 και μάλιστα όλα τούτα εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
Θεωρούμε τουλάχιστον ατυχή την ενορχηστρωμένη αυτή προσπάθεια σπίλωσης του προέδρου και συκοφάντησης της ΟΛΒ Α.Ε. και δηλώνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας”.

Επίσης, εκδόθηκε ανακοίνωση από τον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΛΒ. Α.Ε., στην οποία δηλώνει ότι οι σχέσεις της διοίκησης και των εργαζομένων κινούνται στα πλαίσια μιας αγαστής συνεργασίας:
“Σε απάντηση δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που αφορούν σε καταγγελίες μέλους του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. εναντίον του Προέδρου, αλλά και των εργαζομένων στον Οργανισμό, ανακοινώνουμε ότι διαψεύδουμε πλήρως τα αναφερόμενα που παρουσιάζουν τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. «δέσμιο συγκεκριμένων συντεχνιακών συμφερόντων υπαλλήλων του Οργανισμού» δηλώνοντας παράλληλα ότι οι σχέσεις Διοίκησης/Προέδρου και εργαζομένων κινούνται εντός των πλαισίων μίας αγαστής και καλώς νοούμενης συνεργασίας.
Κάθε διαφορετική άποψη που αναφέρεται είναι προφανώς υποβολιμαία και εξυπηρετεί συμφέροντα ενάντια, προς αυτά του Οργανισμού, συντείνοντας στη δημιουργία ενός κλίματος υπονόμευσης του παρόντος και του μέλλοντος του λιμένα, του φορέα διοίκησής του και των εργαζομένων σε αυτόν”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το