Ελλάδα

Καταγγελίες εργαζομένων στο νοσοκομείο του Κιλκίς – Πέφτουν οι σοβάδες στα κεφάλια τους

Τύχη βουνό είχε ασκούμενη γιατρός σε νοσοκομείο του Κιλκίς όταν έπεσε πάνω της σοβάς από το ταβάνι. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου του νοσοκομείου στο Κιλκίς, που δημοσίευσαν και τις φωτογραφίες, και πέρσι, στην ίδια πτέρυγα έπεσε μεγάλο κομμάτι σοβά σε θάλαμο κλινικής.

Η ανακοίνωσή τους:
«Την Παρασκευή 05/10/2018 και ώρα 13:45μ.μ. ασκούμενη Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά από πτώση σοβάδων στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Η τραυματίας υπεβλήθη σε κλινική εξέταση και ακτινολογικό έλεγχο. Το περιστατικό συνέβη σε είσοδο της Α πτέρυγας (κατασκευής 1937) όπου κατέρρευσε ο σοβάς της οροφής.
Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Πέρσι στην ίδια πτέρυγα έπεσε μεγάλο κομμάτι σοβά σε θάλαμο κλινικής. Επίσης στην ίδια πτέρυγα στεγάζονται κοιτώνες ιατρών όπου υπάρχει εκτεταμένη αποκόλληση και πτώση σοβάδων».

«Με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών των συνοδών και των εργαζομένων, σας παρακαλούμε όπως αναδείξετε το συμβάν γιατί υπάρχουν υγρασίες και ρωγμές του σκυροδέματος σε αρκετά σημεία του κτηρίου» αναφέρει σε ανακοίνωση του, το σωματείο του Νοσοκομείου στο Κιλκίς.

Πηγή: iefimerida

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το