Τοπικά

Καταγγελία για το Χιονοδρομικό και απάντηση του προέδρου

 

Σε καταγγελία στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook για την εικόνα του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, προχώρησε συμπολίτισσα η οποία αναφέρει ότι τραυματίστηκε, κατά την επίσκεψή της.
Στην ανάρτησή της, η γυναίκα επισυνάπτει την παραπάνω φωτογραφία, καταγγέλλοντας ότι «αυτή ήταν η εικόνα εξόδου – εισόδου από τη βάση της καρέκλας του λιφτ» και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι «αποτέλεσμα ήταν, αφού κατάφερα να ανέβω στην καρέκλα μετά από σύγχυση, διότι έπρεπε πρώτα να κατεβάσω το κάθισμα που ήρθε όρθιο μάλλον από τον αέρα, καρφώθηκε το πέδιλό μου όσο ήμουν εκ κινήσει πάνω στο εναέριο λιφτ στον πλαϊνό τοίχο από χιόνι που δε θα έπρεπε να υπάρχει. Η πίεση στο πόδι με πέταξε κάτω από την καρέκλα και μου γύρισε το γόνατο. Ο χειριστής πανικόβλητος έψαχνε να βρει το κόκκινο κουμπί που ήταν «επιμελώς» κρυμμένο στο σπιτάκι. Μέχρι να σταματήσουν τα λιφτ πέρασαν 2-3 καρέκλες πάνω από το κεφάλι μου κι ήμουν τυχερή που δε με άρπαξε καμία. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να τραυματιστώ άσχημα στο γόνατο».
Η γυναίκα συνεχίζει την καταγγελία της σχετικά με τη συνδρομή του γιατρού κι όπως επισημαίνει «με μετέφεραν στο πάνω πάρκινγκ όπου με είδε γιατρός. Όταν είπε να του φέρουν έναν νάρθηκα γόνατου του έφεραν ένα κουτί που ήταν άδειο από νάρθηκες ούτε γάζα ούτε τίποτα. Αποτέλεσμα να τρέχουμε να κάνουμε μαγνητική τομογραφία κι ό,τι άλλο επακολουθήσει. Η δικαιολογία που ακούγαμε για όλες τις αστοχίες, ήταν ότι είναι το πρώτο σαββατοκύριακο που ανοίξαμε, ότι το ρατ ράκ δε χωρά να καθαρίσει στη βάση της μονοθέσιας καρέκλας. Πριν χιονίσει στο Πήλιο είχαμε πάει στο Ελατοχώρι, από το πρώτο σαββατοκύριακο τα πάντα ήταν σωστά. Ό,τι δεν ήταν σωστό ή ήταν επικίνδυνο το είχαν κλειστό».
Η «Θ» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου Γρηγόρη Ιγγλέση, για να τοποθετηθεί για τα καταγγελλόμενα για τα οποία δήλωσε ήδη γνώστης.
Όπως είπε ο πρόεδρος «Πάνω από 3.000 άτομα ανεβήκανε στα λιφτ και δεν τραυματίστηκε κανείς. Μάλλον η γυναίκα, δεν είχε βάλει σωστά τα πέδιλά της, τα είχε σφίξει πολύ, με αποτέλεσμα, τα πέδιλα να «κολλήσουν» κι όταν έκατσε στο καρεκλάκι και δεν έβαλε τα πόδια της στη βάση, «κόλλησαν» τα πέδιλα και δεν έφυγαν όταν βρήκαν αντίσταση στο χιόνι». Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει και την εικόνα του φαρμακείου που μετέφερε η γυναίκα, διευκρινίζοντας σε όλους τους τόνους ότι «το φαρμακείο είναι πλήρες κι όποιος θέλει μπορεί να το διαπιστώσει οποιαδήποτε στιγμή. Απλά το κουτί δεν ήταν το σωστό αυτό που δόθηκε στον γιατρό. Δεν είναι σωστό να καταφέρεται έτσι κατά του Χιονοδρομικού».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το