ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Novartis στη Βουλή – Live

Ελλάδα

Προς απέλαση δύο Αλβανοί στον Αλμυρό

Τοπικά

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στη Γιάννουλη

Τοπικά

Κάλλιο αργά…

Παραπολιτικά

Λειτούργησαν

Παραπολιτικά

Δωρεάν Παιδικοί

Παραπολιτικά

Η Αργώ

Παραπολιτικά

Σε νέα αργία

Παραπολιτικά

Ο Ερντογάν θέλει να «φιμώσει» Έλληνα blogger

Κόσμος

Οι επιθετικές βλέψεις της Τουρκίας στο Αιγαίο

Άρθρα

Πώς το FaceTime έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας

Κόσμος

Επιδιόρθωση

Οι εικόνες της ημέρας

Τοπικά

Καταδίκες για μη καταβολή διατροφής από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη σε έναν 32χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο για παράβαση της υποχρέωσης καταβολής διατροφής στα δύο του παιδιά τον Απρίλιο του 2017. Ο 32χρονος αθωώθηκε για την κατηγορία της μη καταβολής διατροφής για το προηγούμενο από το επιδικασθέν διάστημα.
Επίσης για την ίδια κατηγορία το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη σε έναν Βολιώτη, που δεν κατέβαλε διατροφή στην πρώην σύζυγό του και στα δυο τους παιδιά. Ο καταδικασθείς εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.
Τέλος το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, σε μία 41χρονη γυναίκα, οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου, η οποία στις 27 Νοεμβρίου 2013, είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα σε κεντρικό δρόμο του Βόλου με δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε μια άλλη γυναίκα και η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια. Το ΙΧ είχε συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το δίκυκλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το