ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βροχερός ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Λουκέτο σε καθημερινή αθλητική εφημερίδα

Ελλάδα

Τοπικά

Καταδίκες για μη καταβολή διατροφής από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη σε έναν 32χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο για παράβαση της υποχρέωσης καταβολής διατροφής στα δύο του παιδιά τον Απρίλιο του 2017. Ο 32χρονος αθωώθηκε για την κατηγορία της μη καταβολής διατροφής για το προηγούμενο από το επιδικασθέν διάστημα.
Επίσης για την ίδια κατηγορία το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη σε έναν Βολιώτη, που δεν κατέβαλε διατροφή στην πρώην σύζυγό του και στα δυο τους παιδιά. Ο καταδικασθείς εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο.
Τέλος το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, σε μία 41χρονη γυναίκα, οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου, η οποία στις 27 Νοεμβρίου 2013, είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα σε κεντρικό δρόμο του Βόλου με δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε μια άλλη γυναίκα και η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια. Το ΙΧ είχε συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το δίκυκλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το