Τοπικά

Καταδίκες για κλοπές  – Άρπαξε χρήματα και κινητά τηλέφωνα – Έκλεψε παγκάρι

 

 

Είχε αρπάξει από δύο πρατήρια καυσίμων του Βόλου χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα και χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο τον έκρινε ένοχο σε δεύτερο βαθμό για κλοπές και του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή.

 

Πρόκειται για 42χρονο Έλληνα, που εκτίει ποινή φυλάκισης στις φυλακές Λάρισας για άλλες υποθέσεις και ο οποίος είχε αρπάξει από πρατήριο καυσίμων την πρωταπριλιά του 2017 το ποσό των 10 ευρώ. Ακολούθως άρπαξε από άλλο πρατήριο καυσίμων τσάντα υπαλλήλου με το ποσό επίσης των 10 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Σε πρώτο βαθμό ο 42χρονος, που αρνήθηκε τις κατηγορίες, είχε κριθεί ένοχος και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 8 μηνών. Ωστόσο, ο ίδιος ήταν κατηγορούμενος και σε δεύτερη υπόθεση χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, αφού κατηγορούνταν και για κλοπή ΙΧ αυτοκινήτου, στις 14 Ιουνίου του 2016 στον Βόλο. Κρίθηκε ένοχος και για αυτή την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως. Σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ο 42χρονος παραδέχθηκε την κλοπή του αυτοκινήτου, που είχε κάνει στη Ν. Ιωνία.

 

Έκλεψε παγκάρι

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε εξάλλου χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 26χρονη Ελληνίδα, που κρίθηκε ένοχη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η 26χρονη είχε συλληφθεί στις 23 Μαΐου του 2021, γιατί στις 3 τα ξημερώματα είχε κλέψει το ποσό των 51,80 ευρώ από εξωτερικό παγκάρι του παρεκκλησίου της Αγ. Μαρκέλας στον ιερό ναό του Αγ. Νεκταρίου Ν. Ιωνίας. Είχε συλληφθεί για κλοπή και στην κατοχή της είχαν βρεθεί και 14 ναρκωτικά χάπια. Η 26χρονη καταδικάστηκε ερήμην.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το