Τοπικά

Kαταδικάστηκε 44χρονη που έβγαλε άδεια παραμονής με πλαστό διαβατήριο

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ επέβαλε ερήμην την Τετάρτη το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε μία 44χρονη αλλοδαπή από τον Αγ. Δομίνικο, την οποία έκρινε ένοχη για κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.

Η 44χρονη, που φέρεται κάτοικος Αθηνών, τον Νοέμβριο του 2014 φέρεται να είχε καταθέσει στο Τμήμα Αδειών Διαμονής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας δικαιολογητικό για ανανέωση της άδειας διαμονής της στη χώρα, πλαστό διαβατήριο του Αγ. Δομίνικου. Τον Απρίλιο του 2015 η άδειά της είχε ανανεωθεί, ωστόσο στην πορεία αποκαλύφθηκε πως το διαβατήριο που είχε καταθέσει, ήταν πλαστό.

Εξάλλου ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ επέβαλε ερήμην την Τετάρτη το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε μια 63χρονη από την Αθήνα, που την έκρινε ένοχη για πολεοδομική παράβαση. Η 63χρονη καταδικάστηκε, γιατί φέρεται να είχε κατασκευάσει στο εξοχικό της σπίτι, στο Χόρτο Πηλίου και συγκεκριμένα στο ισόγειο, βεράντα με επικάλυψη ξύλινου στέγαστρου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το