Τοπικά

Καταδικάστηκαν δύο άνδρες που έκλεψαν μπαταρίες από χώρο μηχανημάτων εταιρείας

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών στον καθένα, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε έναν 42χρονο και έναν 37χρονο, καθώς τους έκρινε ένοχους για κλοπή από κοινού. Με την ίδια κατηγορία κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς και μια γυναίκα, που ωστόσο κρίθηκε αθώα. Οι δύο καταδικασθέντες φέρονται να είχαν εισέλθει σε χώρο μηχανημάτων εταιρείας και είχαν αφαιρέσει τον Δεκέμβριο του 2015 οκτώ ζευγάρια μπαταρίες.
Ο 42χρονος, που απουσίαζε από το Δικαστήριο, εκτίει ποινή φυλάκισης για κλοπές στις φυλακές Τρικάλων, ενώ και ο 37χρονος απουσίαζε από τη Δίκη. Η γυναίκα που ήταν παρούσα, φέρεται να δήλωσε απολογούμενη, πως είχε εκμισθώσει διαμέρισμα ιδιοκτησίας της στον 37χρονο, με τον οποίο και είχε συνάψει σχέση και ενεπλάκη στην υπόθεση, χωρίς να το γνωρίζει.

Εξάλλου το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, σε έναν 34χρονο, που έκρινε ένοχο για κλοπή. Ο 34χρονος Αθηναίος κατηγορούταν πως τον Δεκέμβριο του 2014 είχε διαρρήξει οικία στο Βόλο και από συρτάρι είχε αφαιρέσει το ποσό των 1000 ευρώ και ένα χρυσό δαχτυλίδι αξίας 100 ευρώ. Ο 34χρονος, που είναι κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, καταδικάστηκε ερήμην.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το