Πολιτισμός

Καταχειροκροτήθηκαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου στην παράσταση με μελωδίες της Disney

Σχεδόν κατάμεστη η αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής στη χθεσινή μουσική παράσταση με κομμάτια από τις ταινίες του Disney, με τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου να καταχειροκροτούνται για το θέαμα που προσέφεραν και οι οποίοι κατενθουσίασαν το κοινό.
Η χθεσινή μουσική παράσταση είναι το αποτέλεσμα της εργασίας της περσινής χρονιάς του Μουσικού Συνόλου «Μιούζικαλ» του Μουσικού Σχολείου Βόλου που σηματοδοτεί μια καινούργια και δημιουργική σχολική χρονιά.


H συγγραφή του σεναρίου ανήκει στη δημιουργική ομάδα του συνόλου, υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών τους.
Η εναρμόνιση και ενορχήστρωση των μουσικών κομματιών, η σκηνοθεσία, η διδασκαλία ρόλων, μικτής χορωδίας και ορχήστρας έγινε από τις υπεύθυνες του συνόλου καθηγήτριες του σχολείου, μουσικούς Ελένη Λεφάκη και Ελένη Τσαρδακά.


Στην παράσταση ακούστηκαν κομμάτια από τις ταινίες της Disney: Ηρακλής, Μουλάν, Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος, Frozen, Η πεντάμορφη και το τέρας, Μαλλιά κουβάρια (Ραπουνζέλ), η Παναγία των Παρισίων, Άριελ, Αναστασία, Ποκαχόντας, Μοάνα και Πρίγκιπας της Αιγύπτου.
Να σημειωθεί ότι η μουσική παράσταση θα δοθεί και σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής. Πληροφορίες – εισιτήρια από τον Σύλλογο Γονέων του Μουσικού Σχολείου Βόλου, 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ τέρμα, τηλ. 2421071096 και 2421047155.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το