Τοπικά

Κατά πλειοψηφία η διαμόρφωση πάρκινγκ στον πρώην κινηματογράφο «Νίκη»

Την «έκρηξη» του Μιχάλη Μιτζικού προκάλεσε η στάση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά στη σημερινή συζήτηση για το θέμα διαμόρφωσης χώρου στάθμευσης στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στον πρώην Κινηματογράφο «Νίκη»
Οι συνεχείς διακοπές του Γ. Μουλά στην προσπάθεια του Μιχ. Μιτζικού να τοποθετηθεί επί του θέματος, ανάγκασαν τον δεύτερο να ξεσπάσει εναντίον του σε οργισμένο ύφος.
«Ο Δήμος ξόδεψε 275 .000 ευρώ για αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου και σήμερα με την απόφαση αυτή καίγεται το δημοτικό χρήμα… Και μου φωνάζεις ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι 275.000 ευρώ; Έλεος πια, σας έχουμε “με το σεις και το σας” και δεν καταλαβαίνετε τίποτα… Μόνο με φωνές και με βρισίδια καταλαβαίνετε εσείς», είπε.
Η παρατάξεις της Νατάσας Οικονόμου και του Μιχ. Μιτζικού, όπως και οι δημοτικοί σύμβουλοι της κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» διαφώνησαν με τον σχεδιασμό εκφράζοντας μεταξύ άλλων προβληματισμούς για την κυκλοφοριακή επιβάρυνση της περιοχής και καταψήφισαν την εισήγηση.
Σημειώνεται ότι η παρέμβαση αφορά τη διαμόρφωση ισόγειου χώρου στάθμευσης στο οικόπεδο του πρώην κινηματογράφου «Νίκη», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αβέρωφ και Σμύρνης, στη Νέα Ιωνία.
Πρόκειται για χώρο στάθμευσης δυναμικότητας 20 οχημάτων Ι.Χ., εκ των οποίων η μία θα είναι για ΑΜΕΑ. Η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την οδό Αβέρωφ. Η στάθμευση θα πραγματοποιείται καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου. Θα τοποθετηθεί φωτισμός, θα διαγραμμιστούν οι θέσεις στάθμευσης και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη σήμανση. Η προσέλευση, η στάθμευση και η αποχώρηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με ευθύνη και επιμέλεια των οδηγών.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το