Τοπικά

Κάρτα εκπτώσεων σε επιχειρήσεις για τους πελάτες του ΙΚΤΕΟ Βόλου

Σε μια ενδιαφέρουσα κοινωνική πρωτοβουλία με πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές προχώρησε εδώ και λίγο καιρό το ΙΚΤΕΟ Βόλου προσφέροντας στους πελάτες τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν σημαντικά ποσοστά εκπτώσεων σε επιχειρήσεις που έχουν συμβληθεί μαζί του.
Πιο συγκεκριμένα από τα τέλη Ιουλίου οι πελάτες του ΙΚΤΕΟ Βόλου μπορούν να λαμβάνουν εντελώς δωρεάν τη Bonus Card η οποία είναι μια κάρτα προνομίων που μπορεί να έχει ο πελάτης με τις 150 συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Τα προνόμια αντιστοιχούν σε πολύ καλά ποσοστά εκπτώσεων που ξεκινούν από το 10% και φτάνουν μέχρι και το 50%. Στις επιχειρήσεις περιλαμβάνονται διάφοροι κλάδοι προϊόντων και υπηρεσιών από την υγεία και την εκπαίδευση μέχρι την εστίαση και την παροχή συμβουλών, ενώ δεκάδες είναι οι εταιρείες που προσφέρουν διάφορα προϊόντα και είδη για τις ανάγκες του αυτοκινήτου αλλά και της οικογένειας, του σπιτιού, ευρύτερα της καθημερινότητας.
Ο ιδιοκτήτης του ΙΚΤΕΟ Βόλου κ. Τσαμήτας Ανδρέας δήλωσε πως «Το ΙΚΤΕΟ Βόλου στα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει μέσα από την παροχή των πιστοποιημένων και αποτελεσματικών υπηρεσιών του να διευρύνει συνεχώς το πελατολόγιό του. Αποφασίσαμε, λοιπόν να προχωρήσουμε σε μια πρωτοβουλία με την οποία θα ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, ενώ παράλληλα θα αναδεικνύουμε και την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «ο πελάτης μας λαμβάνει τη Bonus Card εντελώς δωρεάν και έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί από το έντυπο που του δίνουμε όπως και από το site www.kteovolou.gr και να προχωρήσει στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από 150 συμβεβλημένες μαζί μας επιχειρήσεις εξασφαλίζοντας ικανοποιητικά ποσοστά εκπτώσεων. Έτσι επιλέγοντας εμάς για τον έλεγχο του οχήματός του θα μπορεί παράλληλα να έχει σημαντικά προνόμια στην κάλυψη άλλων αναγκών του από άλλες επιχειρήσεις. Η διάρκεια ισχύος της κάρτας είναι για δύο χρόνια και μέχρι στιγμής βλέπουμε πως οι πελάτες μας έχουν αγκαλιάσει αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία».
Το ΙΚΤΕΟ Βόλου που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Βόλου-Λάρισας παρέχει τεχνικό έλεγχο για επιβατικά και φορτηγά έως 3,5t, τεχνικό έλεγχο για δίκυκλα, κάρτα ελέγχου καυσαερίων, ειδικό έλεγχο εγκατάστασης, υγραεριοκίνηση, εκούσιο έλεγχο και κάρτα ελέγχου θορύβου για δίκυκλα.
Λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 16.00 το μεσημέρι. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2421061111.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το