Τοπικά

Καρναβάλι υπό βροχή στην παραλία του Βόλου (photos)

Μπορεί οι προθέσεις του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Μαγνησίας να ήταν οι καλύτερες για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην παραλία της πόλης, ωστόσο ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος. Η βροχή χάλασε τα σχέδια των περισσοτέρων, που αν και κατέβηκαν στην παραλία για να χορέψουν και να διασκεδάσουν, αποχώρησαν ατάκτως όταν οι πρώτες σταγόνες της βροχής έκαναν την εμφάνισή τους.

Ωστόσο το πρωί και πριν ξεκινήσει η βροχόπτωση, αρκετοί ήταν εκείνοι που επισκέφθηκαν τις καφετέριες της παραλίας ή έκαναν τη βόλτα τους χορεύοντας στους καρναβαλικούς ρυθμούς. Τα μεγάφωνα από την εξέδρα που είχε στηθεί μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος έπαιζαν δυνατά χορευτικούς ρυθμούς και μικροί και μεγάλοι μπήκαν αμέσως στο πνεύμα των Αποκρεών.

Ωστόσο κι ενώ οι εκδηλώσεις ήταν σε εξέλιξη, η βροχή χάλασε τα σχέδια. Οι περισσότεροι αποχώρησαν, ενώ λίγοι ήταν εκείνοι που παρέμειναν στην εξέδρα και παρέα με τις …ομπρέλες τους συνέχιζαν να διασκεδάζουν.

Αυτή τη στιγμή ελάχιστοι είναι εκείνοι που κυκλοφορούν στην παραλία. Ωστόσο από αργά το απόγευμα και προς το βράδυ σε όλα τα καταστήματα, καφέ-μπαρ της πόλης θα πραγματοποιηθούν αποκριάτικα πάρτι με την διασκέδαση να αγγίζει για άλλη μια χρονιά “κόκκινο”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το