Κόσμος

Καρλσρούη: Πήρε την αστυνομία επειδή τον κυνηγούσε μικρός σκίουρος – «Παραδόθηκε» ο δράστης

Πόσο τρόμο μπορεί να προκαλέσει ένας μικρός σκίουρος; Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ένας άνδρας έφτασε στο σημείο να καλέσει την άμεση δράση για να ξεφορτωθεί το ζώο.
Το βράδυ της Πέμπτης, ένας άνδρας στην Καρλσρούη τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι τον κυνηγούσε ένας σκίουρος. Ακουγόταν απελπισμένος, οπότε εστάλη ένα περιπολικό στο σημείο.
Οταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι ο σκίουρος καταδίωκε ακόμη τον άνδρα. Όμως, ξαφνικά ο «δράστης»… παραδόθηκε. Προφανώς εξαντλημένος, ο σκίουρος ξάπλωσε ξαφνικά και κοιμήθηκε.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το ζώο πιθανότατα χωρίστηκε από τη μητέρα του και ακολουθούσε τον άνδρα γιατί αναζητούσε ένα νέο σπίτι. «Συμβαίνει συχνά. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα ζώα γίνονται πολύ επίμονα και ακολουθούν κάποιον. Μπορεί να γίνει αρκετά τρομακτικό. Ο άνδρας δεν ήξερε τι να κάνει, οπότε κάλεσε την αστυνομία. Σίγουρα αισθάνθηκε ότι απειλούνταν λίγο», δήλωσε η Κριστίνα Κρενζ, εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Πάντως, το ζωάκι δεν θα μείνει άστεγο. Η αστυνομία της Καρλσρούης ανακοίνωσε ότι θα γίνει η νέα μασκότ της και το ονόμασαν Καρλ-Φρίντριχ. Βέβαια, μεταφέρθηκε σε κέντρο διάσωσης ζώων και- σύμφωνα με την ανακοίνωση- τα πάει μια χαρά.

Πηγή: Guardian

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το