Αθλητισμός

Καρατέκα από Βόλο και Αγριά συμμετείχαν σε διεθνές τουρνουά στη Βουλγαρία

Με πέντε μετάλλια στις αποσκευές επέστεψε η ομάδα της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου από το 5ο διεθνές τουρνουά Ολυμπιακού καράτε «Nikon Open 2017» στη Σόφια, το οποίο διοργάνωσε η Βουλγάρικη Ομοσπονδία Καράτε, με τη συμμετοχή 750 αθλητών από 11 χώρες.
Ο σύλλογος έδωσε το «παρών» με τρεις αθλητές και μία αθλήτρια που κατέκτησαν πέντε μετάλλια. Συγκεκριμένα, χρυσό πήρε η Αναστασία Δημητρίου στο ομαδικό κούμιτε κορασίδων Κ14, αργυρό ο Κωνσταντίνος Μυτιλιός στο ομαδικό κούμιτε παίδων Κ14 και ο Βίκτωρ Σιούρας στο ομαδικό κούμιτε ανδρών, ενώ ο ίδιος πήρε και χάλκινο στο ατομικό κούμιτε νέων ανδρών στα -61 κιλά. Τέλος, το χάλκινο κατέκτησε ο Ανδρέας Μυτιλιός στο ατομικό κούμιτε εφήβων στα -63 κιλά.
Ο Κ. Κορομηνάς του Μαχητή (δεξιά) με τον προπονητή του Ι. Κρίσιλα
Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν με ψυχή αποδεικνύοντας υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, τεχνική κατάρτιση καθώς και αθλητική παιδεία. Το κοουτσάρισα ανέλαβε η εκπαιδεύτρια του συλλόγου Κοσμίδου Βίκυ η οποία και προετοιμάζει όλο αυτό τον καιρό την αγωνιστική ομάδα, έχοντας μεγάλη εμπειρία στο Sport Karate ως μέλος Εθνικής ομάδας για 20 χρόνια.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο διευθύνων προπονητής Γιώργος Κοσμίδης ευχαριστούν θερμά τον Σταύρο Σταυριανίδη (αρχηγό του Shotokai στην Ελλάδα) και τον Βασίλη Σταυριανίδη (προπονητή του συλλόγου Budokan Κατερίνης) για την οργάνωση του ταξιδιού, την Ντιάνα Τσόντου για την επιμέλεια όσων αφορά τις συμμετοχές των αθλητών στο πρωτάθλημα καθώς και τον τεχνικό σύμβουλο Κώστα Παπαδόπουλο (επί σειρά ετών Παγκόσμιο πρωταθλητή) για τις πολύτιμες συμβουλές του. Επιπλέον, συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, καθώς και τους γονείς αυτών για την στήριξη τους στο σύλλογο και τους προπονητές και τους εύχεται καλή συνέχεια.
Στο ίδιο πρωτάθλημα μετείχε και ο Κωνσταντίνος Κορομηνάς του συλλόγου Μαχητής Αγριάς. Μάλιστα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ομαδικό κούμιτε Κ14, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μυτιλιό της Ακαδημίας Βόλου και τον Λεωνίδα Μουράτογλου από τον σύλλογο Πτολεμαΐδας «Μακεδονομάχος».
Το κοουτσάρισμα και το στήσιμο της ομάδας ανέλαβε ο πτυχιούχος προπονητής Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Κρίσιλας Ιωάννης ο οποίος προετοιμάζει όλο αυτό τον καιρό την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Το Δ.Σ. και ο προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης του συλλόγου «Ο Μαχητής»  συγχαίρει τον αθλητή για την  επιτυχία καθώς και τους υπόλοιπους αθλητές τους συλλόγου Shinkyokushinkai Karate Βόλου.
Share

Πρόσφατα άρθρα

Βασίλης Μεταξάς “Η κυβέρνηση στέλνει στην ανεργία χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους για να κερδίσει το μεγάλο κεφάλαιο”

  Τα σαθρά επιχειρήματα της κυβέρνησης σε σχέση με τη δήθεν διανομή πόρων σε Παιδεία…

28 Νοεμβρίου 2023

Αποκατάσταση

Χρήζει άμεσης αποκατάστασης σημείο της μεταλλικής πράσινης γέφυρας στην Καραμπατζάκη. Η γέφυρα έχει επιβαρυνθεί όχι…

28 Νοεμβρίου 2023

Άτυχη στάθηκε στην Κρήτη η Κ19 του Βόλου

Τρομερά άτυχη στάθηκε η Κ19 του Βόλου στην Κρήτη καθώς είχε τρία δοκάρια στο παιχνίδι…

28 Νοεμβρίου 2023

Πέντε συλλήψεις στη Θεσσαλία για ναρκωτικά – Δύο στον Βόλο

Συνελήφθησαν χθες, 27 Νοεμβρίου 2023, σε περιοχές της Θεσσαλίας, -5- άτομα, για παραβάσεις της νομοθεσίας…

28 Νοεμβρίου 2023

Ψάχνει νίκη “ανάσα” με Πανσερραϊκό ο Βόλος

Μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ ο Βόλος βρίσκεται στην…

28 Νοεμβρίου 2023

Νέες τηλεφωνικές συνδέσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών που στεγάζονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας

  Με αφορμή αλλαγές σε τηλεφωνικούς αριθμούς αστυνομικών Υπηρεσιών που στεγάζονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας…

28 Νοεμβρίου 2023