Ελλάδα

Καρανίκας: Καβγάδισε με πολίτες για την Συμφωνία των Πρεσπών (video)

Αντιμέτωπος με διαμαρτυρίες πολιτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ο κ. Καρανίκας έπινε τον καφέ του σε καφετέρια και τον πλησίασε μία νεαρή γυναίκα και ξεκίνησε να διαμαρτύρεται για την Συμφωνία των Πρεσπών.

«Η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Οι Σκοπιανοί καμία σχέση δεν έχουν με τη Μακεδονία. Είναι Σλάβοι» είπε η γυναίκα, με τον κ. Καρανίκα να απαντάει ότι «αυτό λέει και η συμφωνία. Είναι Σλάβοι». «Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να βάλετε την υπογραφή σας; Είστε προδότες» του ανταπάντησε η γυναίκα. Στη συνέχεια ο κ. Καρανίκας διαμαρτυρήθηκε έντονα σε πολίτη, ο οποίος τον κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του και τού φώναζε «δεν έχεις καμία δουλειά στη Θεσσαλονίκη». Στο τέλος του βίντεου ο Νίκος Καρανίκας ακούγεται να ζητάει την παρουσία αστυνόμου.

Πριν λίγο…Για κοίτα τύχη!!!Τα Ελληνόπουλα "σκάλωσαν" τον Καρανίκα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…Του είπαν τα "κάλαντα"ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

Publiée par Κωνσταντίνος Τόνιος Μακεδόνας sur Jeudi 25 avril 2019

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το