Τοπικά

Κανονικά οι διανομές τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου ότι οι διανομές τροφίμων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει για κάθε ωφελούμενο.

Σε περίπτωση που κάποιος από τους ωφελούμενους δεν επιθυμεί ή δε δύναται να προσέλθει για την παραλαβή των αγαθών, μπορεί να επικοινωνήσει και να ενημερώσει σχετικά, στο τηλέφωνο 24210 55156 από 07:30 έως 14:30, κατά τις εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, η ποσότητα των τροφίμων που δικαιούνται οι ωφελούμενοι θα προστεθεί στην επόμενη διανομή που θα πραγματοποιηθεί. Υπογραμμίζουμε, ότι η διανομή θα γίνει με τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων και προφυλάξεων, όπως ορίζονται από τη σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Βόλου, θα γίνεται με ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας από τους ωφελούμενους της εν λόγω δομής και σχετική συνεννόησης με την υπεύθυνη Κοινωνική Λειτουργό στον αριθμό 2421031023, από τις 09:30 έως τις 15:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες. Η διαδικασία παροχής υπηρεσιών θα πραγματοποιείται σύμφωνα πάντα με την ως άνω αναφερόμενη ΠΝΠ.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βόλου συνιστούν Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, οι οποίες συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζουν ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected].
Για την υποστήριξη του Κοινωνικού Φαρμακείου, κατόπιν συνεννόησης στο τηλ: 2421031023 ή αποστολής σχετικού μηνύματος στο email: [email protected].

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το