Τοπικά

Κανένας πλειστηριασμός και σήμερα στο Ειρηνοδικείο Βόλου

Δεν έγιναν ούτε σήμερα οι πλειστηριασμοί ακινήτων που ήταν προγραμματισμένοι να διενεργηθούν στο Ειρηνοδικείο Βόλου, καθώς συνεχίζεται μέχρι 31 Μαρτίου η αποχή των συμβολαιογράφων, μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας.
Στα Δικαστήρια του Βόλου έδωσαν πάντως το «παρών», για μια ακόμη φορά, μέλη της Κίνησης Πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.
Για σήμερα ήταν προγραμματισμένοι 6 πλειστηριασμοί, ενώ την ίδια ώρα περίπου 20 πλειστηριασμοί ακινήτων έχουν «φύγει» ήδη από τα χέρια συμβολαιογράφων του Βόλου και έχουν παραδοθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Αθήνας, με αποτέλεσμα σύντομα να «βγουν στο σφυρί» ηλεκτρονικά ακίνητα της περιοχής από τις τράπεζες.
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Θ», που επιβεβαιώθηκαν και από υπάλληλο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου της Αθήνας, ακίνητα απ’ όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και της Μαγνησίας που οι τράπεζες θέλουν να «βγουν στο σφυρί», έχουν μεταφερθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και αναμένεται σύντομα να πλειστηριαστούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το