Τοπικά

«Κανένας μόνος απέναντι στην πανδημία»: Δράσεις αλληλεγγύης από σωματεία και φορείς του Βόλου

Σωματεία και φορείς του Βόλου καλούν όλους τους εργαζόμενους να συμβάλλουν στην προσπάθειά τους ώστε κανείς που έχει ανάγκη, να μην μείνει μόνος και αβοήθητος απέναντι στην πανδημία.
Εκπρόσωποι των σωματείων θα βρίσκονται έξω από καταστήματα της πόλης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.
Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το Στέκι της Λαϊκής Αλληλεγγύης των σωματείων.
Ώρες λειτουργίας Πέμπτη 22 Απριλίου από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. και Παρασκευή 23 Απριλίου από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. στο Μεταξουργείο (είσοδος από Καραμπατζάκη).

Τα σωματεία είναι: Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών, Συνδικάτο Μετάλλου Μαγνησίας «Μ. Παπαρήγας», Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδ. Υπαλλήλων Μαγνησίας, Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών Μαγνησίας, Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας, Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού Πανεπ. Θεσσαλίας, Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στο κάλεσμά τους:

Τα σωματεία μας, από την αρχή της πανδημίας έχουν μπει μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση της υγείας και της ζωής όλου του λαού. Για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, την επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και για την προάσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων.
Σήμερα που η κυβέρνηση και η εργοδοσία με αφορμή την πανδημία έχουν εξαπολύσει λυσσαλέα επίθεση στα δικαιώματά και τις κατακτήσεις μας, χρειάζεται να δυναμώσουμε την κοινή πάλη, να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους και τους ανέργους της περιοχής που έχουν ανάγκη, που πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική, που τους κόβουν το ρεύμα, που ζουν με τον φόβο της κατάσχεσης, την ανεργία και τους μισθούς ψίχουλα.
Όλοι μια γροθιά συγκεντρώνουμε τρόφιμα, είδη καθαρισμού και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
6937734033 (Ρίτσα Κωττή-Ρούση, πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών)
6976207869 (Δημήτρης Μαριεττάκης, πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικών Υπ. Π.Θ.)

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το