Αθλητισμός

Καμπέρης και με τη… βούλα στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Κώστας Καμπέρης αποτελεί και τυπικά παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και σε φιλικά παιχνίδια της ομάδας και απλά εκκρεμούσε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ο Καμπέρης, με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους «ερυθρόλευκους» στην προσπάθεια που θα κάνουν φέτος για να επιστρέψουν στις εθνικές κατηγορίες.

Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 10/7/1996, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και από την ΑΕΛ πήγε το 2014 στον ΠΑΣ Γιάννινα, δίχως όμως να αγωνιστεί στην ομάδα της Ηπείρου. Την περίοδο 2015-16 έπαιξε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καταγράφοντας 30 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Λάρισας στον οποίο αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2017-2021). Με την ομάδα της Λάρισας στέφθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική την περίοδο 2016-17 και τα επόμενα χρόνια αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα στη Β’ Εθνική κατηγορία. Συνολικά στον Απόλλωνα κατέγραψε 65 συμμετοχές. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ηρακλής Λάρισας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 το 2022, ενώ πέρυσι στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία έπαιξε σε 23 παιχνίδια με την φανέλα του Ηρακλή. Έχει συνολικά 137 συμμετοχές στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής: «Επισημοποιούμε την απόκτηση του Κώστα Καμπέρη στον Ολυμπιακό Βόλου. Πρόκειται για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, να αγωνιστεί στην ομάδα μας και στην Α’ Τοπική κατηγορία, πλαισιώνοντας ένα ρόστερ που θα μπορούσε να σταθεί αξία στην Γ’ Εθνική υπό τις οδηγίες του προπονητή μας.

Ένας ακόμα αθλητής, που πείστηκε από το όραμα και το μεράκι μας και «θυσιάζει» δύο «σκαλοπάτια» για να έρθει και να ζήσει μαζί μας μια αγωνιστική σεζόν απόλυτης «οικογένειας».

Καλώς ορίζουμε στον Κώστα στην μεγάλη μας οικογένεια και του ευχόμαστε μια επιτυχημένη χρονιά δίχως τραυματισμούς».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο του Σαρακηνού. Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος δουλεύει μεθοδικά με τους παίκτες του προς τη σωστή κατεύθυνση, ενώ ο Τάσος Κυριάκος με τις γνώσεις και την εμπειρία του αποτελεί μια δυνατή προσωπικότητα για την ομάδα, με τη διοίκηση να έχει κάνει εξαιρετική επιλογή.

 

Δοκιμές παικτών για την Κ16
Από χθες Τρίτη μέχρι και αύριο Πέμπτη 31/8 θα πραγματοποιηθούν δοκιμές παικτών, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τη Β’ ομάδα (Κ16) του Ολυμπιακού. Επίσης, συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, με τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου να αναφέρει τα εξής:
«Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου. Αφορούν ηλικίες παιδιών γεννημένοι από 2010 έως και 2017. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό του ΕΑΚ και αρχίζουν από Δευτέρα 11/09 ενώ οι αγώνες θα γίνονται στο κεντρικό γήπεδο του ΕΑΚ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24213181828-697492507.
Σήμερα Τετάρτη 29/8 έως αύριο Πέμπτη 31/8 θα γίνονται δοκιμές παικτών που θα πλαισιώσουν την Β’ ομάδα (Κ16) του Ολυμπιακού Βόλου, ώρα 15:30 στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Αφορά ηλικίες παιδιών μόνο όσοι είναι γεννημένοι 2008 και 2009»

 

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Συνελήφθη στον Βόλο για παράβαση σε καφέ- μπαρ

Συνελήφθη, σήμερα (13-06-2024) τις μεταμεσονύχτιες ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, ένας…

13 Ιουνίου 2024

ΑΑΔΕ: Ποιες ψηφιακές υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν έως τις 17 Ιουνίου – Η πορεία των ενοποιήσεων ΔΟΥ

Ο οργανωτικός μετασχηματισμός της φορολογικής διοίκησης συνεχίζεται με την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Φορολογικών Διαδικασιών…

13 Ιουνίου 2024

Μαγνησία: Ποσοστό συμμετοχής 74,51% σήμερα στις Πανελλαδικές

Σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών…

13 Ιουνίου 2024

Βόλευε

  Έτσι τον βόλευε, έτσι το στάθμευσε. Ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου οχήματος, είναι ο ορισμός…

13 Ιουνίου 2024

Υγιεινή

  Πρόγραμμα “Ατομική Υγιεινή – Μικρόβια” από τις επισκέπτριες του Κέντρου Υγείας Αλμυρού Ελένη Ζαχαράκη,…

13 Ιουνίου 2024

Βόλος: Είχε συσκευασίες χασίς και ζυγαριά στο σπίτι του

Συνεχίζονται καθημερινά οι έλεγχοι στη Θεσσαλία με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών. Κατά…

13 Ιουνίου 2024