ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τραυματίστηκε 17χρονη στον Βόλο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Τοπικά

«Καμπάνες» από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε οδηγούς που βρέθηκαν μεθυσμένοι

Είχε συλληφθεί να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος και είχε μάλιστα φυλακιστεί. Είχε κάνει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση και την Παρασκευή το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου του επέβαλε ποινή φυλάκισης 24 μηνών, χρηματική ποινή 1.200 ευρώ και αφαίρεση της αδείας και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματός του για έξι μήνες, με τριετή αναστολή.

Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 38 μηνών, χωρίς τριετή αναστολή και χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, γι’ αυτό και είχε οδηγηθεί στη φυλακή.
Πρόκειται για 35χρονο Αλβανό υπήκοο, που στις 7 Φεβρουαρίου του 2018 είχε συλληφθεί στον Βόλο να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε μεγάλο βαθμό, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη μέτρηση που του είχε γίνει στο αλκοτέστ.

Σημειώνεται πως ο 35χρονος είχε συλληφθεί και άλλη φορά στις 9 Ιουνίου του 2016 για το ίδιο αδίκημα. Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε δια πληρεξουσίου δικηγόρου, ενώ η απόφαση του Δικαστηρίου να του δοθεί τριετή αναστολή ελήφθη υπό την προϋπόθεση να δίνει το παρών κάθε πρώτο πενθήμερο του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.
Επίσης το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε την Παρασκευή ποινή φυλάκισης δύο ετών, χρηματική ποινή 1.200 ευρώ, με τριετή αναστολή, σε έναν 29χρονο, που είχε συλληφθεί στις 10 Μαΐου του 2018 στον Βόλο, να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Ο κατηγορούμενος, που ήταν παρών στη Δίκη, φέρεται να οδηγούσε αυτοκίνητο συγγενικού του προσώπου, όταν υποβλήθηκε στο αλκοτέστ. Σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί η ίδια ποινή.

Εξάλλου το Τριμελές Πλημμελειοδικείο έκρινε στη συνεδρίαση της Παρασκευής, ένοχο για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος έναν 27χρονο Βολιώτη. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, χρηματική ποινή 1.200 ευρώ, αφαίρεση της αδείας και των πινακίδων κυκλοφορίας του οχήματός του για έξι μήνες, με τριετή αναστολή. Σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ο 27χρονος, που ήταν παρών στη Δίκη, είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με υλικές ζημιές, στις 19 Φεβρουαρίου του 2018.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το