Τοπικά

«Καμία σχέση με το Γηροκομείο Βόλου ο Γ. Ραπτόπουλος, υποψήφιος του Μπέου – Επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες»

Η διοίκηση του Γηροκομείου Βόλου ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή της ότι ο Γ. Ραπτόπουλος, ο οποίος παρουσιάστηκε χθες στην ανακοίνωση του ψηφοδελτίου από τον Αχ. Μπέο ως νυν Διευθυντής του Γηροκομείου, δεν έχει καμία σχέση με το ίδρυμα, αφού η σύμβασή του έχει καταγγελθεί από τις 22 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, η διοίκηση του Γηροκομείου καταγγέλλει ότι είναι η που ο συγκεκριμένος, επιλέγει να χρησιμοποιεί δημοσίως έναν τίτλο που δεν του ανήκει, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τους πολίτες ενόψει των εκλογών.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Εχθές 27 Μαρτίου 2019η δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» του Δημάρχου Αχ. Μπέουανακοίνωσε τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν ήταν και αυτό του κ. Ραπτόπουλου Γεωργίου πρώην Διευθυντή του Γηροκομείου Βόλου, ως υποψηφίου συμβούλου στην Τοπική Κοινότητα Βόλου. Ωστόσο ο κ. Ραπτόπουλος επέλεξε να παρουσιαστεί ως νυν Διευθυντής του Γηροκομείου Βόλου.
Ενημερώνουμε ότι η σύμβαση του κ. Ραπτόπουλου Γ., με το ίδρυμα, έχει καταγγελθεί ήδη από τις 22 Φεβρουαρίου 2019 και πλέον δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση με το Ίδρυμα. Αυτή δε είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος, επιλέγει να αντιποιείται δημοσίως έναν τίτλο, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν έχει δικαίωμα να τον χρησιμοποιεί. Η παραπλανητική δε χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου τίτλου, πραγματοποιείται για προφανείς λόγους, σε βάρος όμως της αλήθειας, της φήμης και της πίστης του Ιδρύματος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το