Αθλητισμός

Καμία εξέλιξη στον Ολυμπιακό Βόλου

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά το ποιος θα αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να έχει κάποιες επαφές με άτομα, δίχως όμως να υπάρχει κάτι το θετικό.

 Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη έχουν το δύσκολο έργο να βρουν τη λύση για να κατέβει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την κατηγορία να είναι πιο δύσκολη και πιο δαπανηρή τη νέα χρονιά, ιδιαίτερα για τις ομάδες που θα κάνουν πρωταθλητισμό. Κι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να θέσει, ως στόχο, μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα. Η άνοδος θα πρέπει να είναι αποκλειστικός στόχος και αυτός που θα αναλάβει να λειτουργήσει την ομάδα να είναι σε θέση να δώσει όραμα στους φιλάθλους.

Έχουμε τονίσει,  πώς δεν θα είναι εύκολο για τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να βρει το άτομο που θα αναλάβει το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού τμήματος. Κι αυτό, καθώς δεν βλέπουμε να υπάρχει στον Βόλο επιχειρηματίας που να έχει τη διάθεση να «τρέξει» τον Ολυμπιακό και να βάλει ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ, τουλάχιστον, για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα.

Στον Ερασιτέχνη, πάντως, κάνουν κινήσεις, προκειμένου να βρεθεί λύση. Σίγουρα, υπάρχει χρόνος μπροστά, όμως όσο πιο γρήγορα ο Ολυμπιακός βρει το άτομο που θα αναλάβει να βγάλει την ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο, τόσο καλύτερα θα είναι για τον σύλλογο και για τον προγραμματισμό που πρέπει να γίνει για τη νέα χρονιά.

Κι αυτό, καθώς υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα, οι οποίοι θα πρέπει να παραμείνουν,  προκειμένου να υπάρξει ένας βασικός κορμός και πάνω σ’ αυτόν να «χτιστεί» ο νέος Ολυμπιακός.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το