Τοπικά

Κάμερες θα τοποθετηθούν στο Δημαρχείο Βόλου

Ανοικτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ««Παροχή υπηρεσιών για τη φύλαξη και ασφάλεια δημοτικών κτιρίων-εγκαταστάσεων του Δήμου» διάρκειας ενός έτους και με συνολικό προϋπολογισμό 201.066 ευρώ προκήρυξε ο Δήμος Βόλου. Μεταξύ των παροχών του αναδόχου περιλαμβάνεται και η τοποθέτηση οκτώ εσωτερικών και εξωτερικών καμερών στο Δημαρχείο Βόλου.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται στη διακήρυξη του διαγωνισμού οι εργασίες στο Δημαρχείο Βόλου περιλαμβάνουν την προμήθεια και πλήρη εγκατάσταση κεντρικής μονάδας 8 ζωνών επεκτάσιμης έως 16 ζώνες, ασύρματο δέκτη 16 ζωνών, πληκτρολόγιο με οθόνη LCD, μπαταρία 12V/7Ah σε πίνακα, εξωτερική αυτόνομη σειρήνα και εσωτερική σειρήνα 12V – 1A – 125dB, δέκα ασύρματους ανιχνευτές κίνησης και έναν ενσύρματο ανιχνευτή κίνησης.

Επίσης, περιλαμβάνει την προμήθεια και πλήρη εγκατάσταση συνολικά οκτώ καμερών (προμήθεια και πλήρη εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης CCTV), πέντε εξωτερικών και τριών εσωτερικών και ενός καταγραφικού. Συγκεκριμένα, οι δύο εσωτερικές κάμερες θα τοποθετηθούν στις δύο κεντρικές εισόδους του Δημαρχείου και μία κάμερα στον διάδρομο έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον όροφο του Δημαρχείου.

Οι υπόλοιπες πέντε θα εγκατασταθούν στις γωνίες του Δημαρχείου και θα καλύπτουν όλον τον περιβάλλοντα χώρο.
Ο ενσύρματος ανιχνευτής θα τοποθετηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου. Θα τοποθετηθούν επίσης τέσσερις ασύρματοι ανιχνευτές κίνησης στο ισόγειο, τέσσερις ασύρματοι ανιχνευτές κίνησης στους διαδρόμους και δύο ανιχνευτές κίνησης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο διαγωνισμός
Σύμφωνα με την προκήρυξη, στον διαγωνισμό γίνονται δεκτά όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 1 του Ν. 4412/2016, που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα σχετική με το αντικείμενο της εν λόγω υπηρεσίας.
Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της τιμής για τη συνολική εκτιμώμενη αξία της αναφερόμενης υπηρεσίας (ετήσια παροχή υπηρεσίας με άπαξ προμήθεια εξοπλισμού και εργασίας εγκατάστασης).

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.
Ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών: 19-1-2018 και ώρα: 08:00 π.μ.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών: 26-1-2018 και ώρα: 15:00.
Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 2% επί της συνολικής προϋπολογιζόμενης από την υπηρεσία δαπάνης, χωρίς το Φ.Π.Α., δηλ. στο ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων σαράντα τριών ευρώ (3.243,00€).

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Βόλου, ταχυδρ. δ/νση Πλατεία Ρήγα Φεραίου, αρμόδιος υπάλληλος Κωνσταντίνος Ρέππος, τηλ. 2421350119, 2421350165, FAX 2421097610 και στην ηλεκτρονική δ/νση του Δήμου Βόλου www.dimos volos.gr.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σύστημα αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ σε τέσσερις παραλίες της Σκιάθου

Φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, τέσσερεις παραλίες του Δήμου μας μπορούν να φιλοξενήσουν ΑμεΑ και…

2 Ιουνίου 2024

Πλήθος Βολιωτών στο Αναστάσιμο πανηγύρι στον Άγιο Δημήτριο (photos)

Ένα πρωτότυπο πασχαλιάτικο πανηγύρι πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου…

2 Ιουνίου 2024

Δ. Μάντζος από τον Βόλο: “Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο για τον πλανήτη μας” (video- photos)

Στον Βόλο βρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας Δημήτρης Μάντζος για να συμμετέχει σε…

2 Ιουνίου 2024

Μπραντ Πιτ: Η κόρη του Σιλό πλήρωσε μόνη της δικηγόρο για να απαλλαγεί από το επίθετο του πατέρα της

Η κόρη του Μπραντ Πιτ, Σιλό, προσέλαβε και πλήρωσε τον δικό της δικηγόρο όταν κατέθεσε…

2 Ιουνίου 2024

“Να παραδώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον στα παιδιά μας” – Συγκέντρωση στην παραλία του Βόλου (photos, video)

Συγκέντρωση για το περιβάλλον πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην παραλία του Βόλου με τα από…

2 Ιουνίου 2024

Νόνικα Γαληνέα: Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για τον έναν χρόνο από τον θάνατό της

Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η Νόνικα Γαληνέα, σε ηλικία 85 ετών. Με αφορμή…

2 Ιουνίου 2024