Κόσμος

Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο; 61.000 ευρώ το χρόνο για να πηγαίνεις κρουαζιέρα και να βγάζεις 3 φωτογραφίες την ημέρα

Μπορεί κατά καιρούς να έχουν χαρακτηριστεί πολλά επαγγέλματα ως οι δουλειές των ονείρων μας, αλλά η παρακάτω θέση ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Δοκιμαστής στρωμάτων, ποτών ακόμη και γλυκών είναι μερικές από τις προτάσεις που έχουν κάνει πολλούς να θέλουν να αλλάξουν επάγγελμα.

Ωστόσο, η εταιρία Royal Caribbean International φαίνεται πως έχει βρει τον τέλειο συνδυασμό που κάθε άνθρωπος (και ειδικά νέος) θα ήθελε, καθώς συνδυάζει ταξίδια, φωτογραφία και διασκέδαση.
Η εταιρία κρουαζιερόπλοιων έβαλε αγγελία πως ψάχνει έναν… «επαγγελματία» τουρίστα, ο οποίος ουσιαστικά θα αναλάμβανε να βγάζει φωτογραφίες από τις διακοπές του στο κρουαζιερόπλοιο και να τις ανεβάζει στo Instagram της εταιρίας.
Πέρα από το γεγονός, ότι ο υπεύθυνος του Instagram ουσιαστικά θα έχει τα comfort (και την ζωή) ενός ταξιδιώτη, δεν χρειάζεται να ασχολείται όλη μέρα με το Instagram, καθώς τρεις φωτογραφίες την ημέρα είναι αρκετές.
Το καλύτερο βέβαια απ’ όλα είναι πως ο εργαζόμενος θα πρέπει να πάει τρεις διαφορετικές κρουαζιέρες μέσα στο διάστημα των τριών εβδομάδων και να δείξει πόσο καλά περνάει στα social media.

Και εκτός ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσει τίποτα όσον αγορά την διατροφή και τη διαμονή, ο επιλαχών δεν θα τα κάνει μόνο για την … εμπειρία, αλλά και για τα 3.500 ευρώ (τις τρεις εβδομάδες και δηλαδή 61.000 ευρώ τον χρόνο), που δίνει η εταιρία για την συγκεκριμένη θέση.
Έτσι, ουσιαστικά, αυτό που προσφέρει η εταιρία για να ανανεώνει κάποιος τον λογαριασμό της στο Instagram, είναι τρεις εβδομάδες διακοπές (πληρωμένες) σε τρεις διαφορετικές κρουαζιέρες και επί πληρωμή.
Και μπορεί, οι φωτογραφίες που θα πρέπει να ανεβούν στο διαδίκτυο να είναι μόνο 3, αλλά η εταιρία έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις σε αυτό, μιας και ζητάει διαφορετικό concept στην καθεμία. Η μία εικόνα θέλουν να δείχνει κάθε φορά κάτι από τις εγκαταστάσεις, η άλλη να είναι ένα τοπίο με θέα και η τελευταία κάποιο άτομο.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το