Ελλάδα

Κάλυμνος: 33χρονος έχασε τη ζωή του ενώ ανέβαινε στον Προφήτη Ηλία

Θέλησε να ανέβει στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία στην Κάλυμνο, παραμονή της γιορτής του, αλλά η κατάληξη δεν ήταν όπως θα την περίμενε. Ένας 33χρονος έχασε τη ζωή του, ανεβαίνοντας τα 700 μέτρα υψόμετρο, προκειμένου να φτάσει στον ναό για τον εσπερινό.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr, ο 33χρονος μαζί με φίλους και συγγενείς ανέβαινε προς την εκκλησία, όταν σε κάποιο σημείο της διαδρομής αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από παρευρισκόμενους και έγινε προσπάθεια επαναφοράς του. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Καλύμνου, η Εθελοντική Ομάδα διασωστών και το ΑΤ Καλυμνίων.
Λόγω του δύσβατου της περιοχής και μη δυνατότητας πρόσβασης του Οχήματος του ΕΚΑΒ, η Ομάδα διασωστών και στελέχη του Πυροσβεστικού σταθμού μετέφεραν τον 33χρονο σε μία απόσταση περίπου 200 μέτρων όπου βρισκόταν το ασθενοφόρο.
Αμέσως μετά διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλύμνου όπου το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρει τον 33χρονο στη ζωή, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Πηγή: kalymnos-news.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το