Αθλητισμός

Καλωσόρισαν τον Γιαννόπουλο στη Νίκη – Αναλαμβάνει νέος προπονητής στο τμήμα κολύμβησης

Στον Βόλο βρίσκεται ο Νίκος Γιαννόπουλος, προκειμένου να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως προπονητής στο τμήμα κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Ο νέος προπονητής έρχεται με τις ευλογίες του Νίκου Γέμελου, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του τεχνικού συμβούλου και θα έχει την επιστασία όλων των κατηγοριών στο τμήμα κολύμβησης του βολιώτικου συλλόγου.
Τον Νίκο Γιαννόπουλο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Στέργιος Φάτσης και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος κολύμβησης Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, οι οποίοι τον ξενάγησαν στους χώρους του «Παντελής Μαγουλάς», όπου θα γίνει η προετοιμασία της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της Νίκης ξενάγησε τον νέο τεχνικό στο «Π. Μαγουλάς»

Για την άφιξη του Νίκου Γιαννόπουλου ο Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει τα εξής:
«Τον νέο προπονητή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Νίκο Γιαννόπουλο, καλωσόρισαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φατσης και ο πρόεδρος της Δ.Ε. της κολύμβησης Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης. Ο νέος προπονητής κολύμβησης ξεναγήθηκε στους χώρους του «Παντελής Μαγουλάς», όπου εκεί άρχισε το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας του τμήματος.
Ο νέος προπονητής Νίκος Γιαννόπουλος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κολύμβηση και πρωταθλητής κολύμβησης με ένα εξαιρετικό βιογραφικό και στενός συνεργάτης με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής ομάδας κολύμβησης, Νίκο Γέμελο, που θα είναι ο τεχνικός σύμβουλος του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου».

Κεντρική φωτό: Ο Ν. Γιαννόπουλος μαζί με τους Στ. Φάτση και Ι. Χατζηεφραιμίδη

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το