Παραπολιτικά

Καλώς τον κι ας άργησε…

Με καθυστέρηση ενός 24ωρου ο «συγγραφέας» του Δήμου Βόλου και υπεύθυνος έκδοσης λαθρόβιου εντύπου, όπου έπαψε να βάζει και την υπογραφή του ίσως επειδή τρόμαξε ότι θα του κοπεί το επίδομα λόγω της παράνομης δραστηριότητάς του ή ίσως επειδή ντρέπεται γι’ αυτά που γράφει, θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση εναντίον της e-thessalia.gr γιατί πρώτη παρουσίασε χθες την απόφαση της δημοτικής αρχής να παραστεί ο Δήμος ως πολιτική αγωγή στη δίκη του Δημ. Καντόλα για κακούργημα.

Σπεύδει, λοιπόν, σήμερα η ο Αχ. Μπέος – διά του πληρωμένου «συγγραφέως» του  –  να δώσει όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και σεβασμού στο πρόσωπο του κατηγορούμενου για απιστία, ενώ στο Δικαστήριο θα ταχθεί απέναντί του υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Δήμου Βόλου, τα οποία φέρεται να έβλαψε με τις ενέργειές του ο κ. Καντόλας.

Σουρεάλ; Σουρεάλ. Στον έρωτα όμως που μας περιγράφει η ανακοίνωση υποκλινόμαστε. Όλα επιτρέπονται.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Άλλο ένα κατάπτυστο κείμενο, από συγκεκριμένο έντυπο – όργανο της διαπλοκής, ήρθε να προστεθεί στην ατέλειωτη σειρά των λασπολογικών και συκοφαντικών επιθέσεων κατά της Δημοτικής Αρχής του Αχιλλέα Μπέου.

Αυτή τη φορά τα γνωστά δημοσιογραφικά σκουπίδια με αφορμή την εκδίκαση υπόθεσης του αντιδημάρχου, Δημ. Καντόλα για θέματα του πρώην Δήμου Αισωνίας και την χωρίς περιθώρια επιλογής απόφαση του Δήμου να παραστεί ως πολιτικώς ενάγων, προσπάθησαν να εμφανίσουν μια δήθεν αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ανδρών, με αισχρούς τίτλους του ύφους «Μπέος κατά Καντόλα»!

Αν και ίσως αποτελεί πλεονασμό, καθώς οι πολίτες γνωρίζουν τις σκευωρίες και τις αθλιότητες που τα μέλη του διαπλεκόμενου κυκλώματος, που βύθισε την πόλη μας στην υπανάπτυξη και τη φτώχια, διαπράττουν κατά της σημερινής Δημοτικής Αρχής, οφείλουμε να επαναλάβουμε ότι οι σχέσεις μεταξύ του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου και όλων των μελών της ομάδας πλειοψηφίας είναι ισχυρές, αδιατάρακτες και χαρακτηρίζονται από αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό.

Και ακριβώς στη βάση αυτής της σχέσης ο αντιδήμαρχος Δημ. Καντόλας περιβάλλεται από την αγάπη και το σεβασμό όλων των μελών της δημοτικής μας παράταξης, που με πρώτο το Δήμαρχο, Αχιλλέα Μπέο πιστεύουν ακράδαντα στην αθωότητα του, που σύντομα θα αποδειχθεί, και τον περιμένουν να επιστρέψει για να συνεχίσει το έργο που με επιτυχία επιτέλεσε μέχρι τώρα.

Όλα τα άλλα είναι αθλιότητες και βρομιές, αντάξιες αυτών που τις σχεδιάζουν και τις εκτελούν υπό το κράτος της απόγνωσης και της απελπισίας που τους διακατέχουν για το προνόμιο που έχασαν, δηλαδή να ζουν άκοπα και πλουσιοπάροχα στις πλάτες των Βολιωτών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το