Πολιτισμός

Καλοκαιρινές δράσεις στον Πλατανιά από τη “Σηπιάδα”: Μουσική βραδιά, ντίσκο πάρτι και «Πλεύση Αγάπης»

Μια υπέροχη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Πλατανιά Νοτίου Πηλίου και είχε τίτλο «Ο Πλατανιάς στο πέρασμα των χρόνων».
Το ΔΣ του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πλατανιά «Η Σηπιάδα» ευχαριστεί θερμά τον κ. Χρήστο Κοντό, δημοσιογράφο, που είχε τον συντονισμό της εκδήλωσης, τον κ. Θανάση Σαμάρα, δημοσιογράφο, την κ. Μαγδαληνή Θωμά, συγγραφέα, την κ. Μαρία Σπανού, πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων Βόλου και τον δάσκαλό τους Θανάση Μπέα, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Βόρειων Σποράδων για τη βοήθειά τους στη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης και τον κ. Στέφανο Στεφάνου που ήταν στον ήχο.
«Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Ήταν μια υπέροχη βραδιά» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Οι δράσεις και εκδηλώσεις του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πλατανιά «Η Σηπιάδα» συνεχίζονται με τη μουσική βραδιά το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στα «Παλιά» Πλατανιά με τη Φρόσω Γαρδικλή στο πιάνο και τη φωνή και τη Χριστίνα Κουλάκου στη φωνή.

Επίσης το Σάββατο 10 Αυγούστου, στον Πλατανιά, στις 22.00, διοργανώνεται «Summer disco night party», με τον dj Στέφανο Στεφάνου.
Τέλος, μια μοναδική γιορτή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης διοργανώνεται το τριήμερο Παρασκευή 30, Σάββατο 31 Αυγούστου και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, με σημείο εκκίνησης τον Πλατανιά.
Ο Πλατανιάς αποτελεί μια θαυμάσια τοποθεσία για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα. Σταθεροί και ήπιοι άνεμοι, σ’ ένα προστατευμένο κόλπο, με δυνατότητα ασφαλούς αγκυροβολίας, συνθήκες ιστιοπλοΐας που βοηθούν τον αρχάριο και μέσο ιστιοπλόο, με το χωριό του Πλατανιά και την κοντινή παραλία στο Μικρό δημιουργούν ένα ειδυλλιακό ιστιοπλοϊκό περιβάλλον.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πλατανιά «Η Σηπιάδα» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Βόρειων Σποράδων, με τον ΙΟΒΑΘ (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βόλου Ανοιχτής Θαλάσσης) και τη Φλόγα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Φλόγα.
Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής για κάθε σκάφος είναι 10 ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη φετινή Πλεύση Αγάπης μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους Σταμάτη Μπένη 6948111193 ή Chris wicks 6945575360. Ανοίγουμε πανιά για την αγάπη, κάνουμε ιστιοπλοΐα για καλό σκοπό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το