Τοπικά

Καλλωπισμός των σχολικών αιθουσών στο ΓΕΛ Αλμυρού

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε ομάδα μαθητών της Β’ και Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Αλμυρού, υλοποιώντας εργασίες καλλωπισμού των σχολικών αιθουσών όλου του σχολείου.
Σύμφωνα με την διευθύντρια του σχολείου Άννα Μπουκώρου, «οι μαθητές πραγματοποίησαν για πάνω από έναν μήνα εργασίες, όπως το ξήλωμα όλων των πεπαλαιωμένων πρασινοπινάκων, το στοκάρισμα και το βάψιμο όλων των αιθουσών του σχολείου».
Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι οι Κοντοβάς Σταύρος, Γράβος Σταύρος, Αμβράζης Χρήστος, Καλόσι Χρήστος, Τσιάμης Βασίλης, Τσιάμης Θανάσης, Κρικώνης Σάββας, Λεμούσιας Χάρης, Δεληζήσης Ιορδάνης, Δεληζήσης Χρήστος, Βέτσικας Κωνσταντίνος, Καραγεώργος Βαγγέλης, Αλεξογιαννόπουλος Γεώργιος.
Σε σχετική ανακοίνωση της διευθύντριας αναφέρονται:
«Η ενεργός συμμετοχή των μαθητών σε τέτοιου είδους διαδικασίες – πέρα των αμιγώς εκπαιδευτικών – τους εμπλέκουν συναισθηματικά στη σχολική ζωή και συμβάλλουν στην όξυνση της υπευθυνότητας και την ενίσχυση της ενσυναίσθησης.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές του ΓΕΛ Αλμυρού, οι οποίοι οικειοθελώς ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν εργασίες καλλωπισμού των σχολικών αιθουσών όλου του σχολείου. Ειδικότερα, μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου πραγματοποίησαν για πάνω από έναν μήνα εργασίες, όπως το ξήλωμα όλων των πεπαλαιωμένων πρασινοπινάκων, το στοκάρισμα και το βάψιμο όλων των αιθουσών του σχολείου μας. Θερμές ευχαριστίες, όμως, αξίζουν και στους γονείς των μαθητών μας, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα της διευθύντριας κι έδωσαν την άδειά τους για την αποπεράτωση της παραπάνω προσπάθειας.
Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε όμως και στον δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτριο Εσερίδη, ο οποίος ενέκρινε αμέσως τη χρηματοδότηση του ως άνω έργου, καθώς και στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Τσαντούρη Ιωάννη, που διεκπεραίωσε αύθις την απομάκρυνση των κατεστραμμένων υλικών από τον σχολικό χώρο…
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους που συντελέσατε ώστε το σχολείο μας να αλλάξει όψη και να γίνει πιο φιλικό πρωτίστως προς τους μαθητές μας”.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τροχαίο στην Σκιάθο – Στο Νοσοκομείο Βόλου ένα άτομο

Τροχαίο τα ξημερώματα στην Σκιάθο με έναν 49χρονο τραυματία. Ειδικότερα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων…

30 Μαρτίου 2024

Επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 120 χρόνων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Άγιος Ιωσήφ»

  Η συμπλήρωση 120 χρόνων δράσης και προσφοράς στην εκπαίδευση στον Βόλο και τη Μαγνησία…

30 Μαρτίου 2024

Προς ματαίωση η διαγωνιστική διαδικασία για το έξυπνο σύστημα διαχείρισης κυκλοφορίας

Eκτάκτως θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 1 Απριλίου, το μεσημέρι, η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βόλου…

30 Μαρτίου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΟΛΑΤΙΔΗ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, παππού, προπάππου,…

30 Μαρτίου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΦΑΝΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΥ

Με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από την απώλεια της πολυαγαπημένης μας ΦΑΝΗΣ ΣΟΛΔΑΤΟΥ συντ/χου οδοντιάτρου…

30 Μαρτίου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΜΑΡΙΑΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑ

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο της λατρευτής μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής…

30 Μαρτίου 2024